A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Van, amiben Magyarország megelőzi Németországot

Ingyen wifi
Vágólapra másolva!
Nálunk több szálláson van internet, és az eredményünkkel benne vagyunk az első tízben is.
Vágólapra másolva!

Sok utazó számára fontos szempont a szálláshelyeken biztosított internetkapcsolat, üzleti utazóknak pedig mondhatni elsődleges. A trivago.hu szálláskereső weboldal felmérése szerint a hotelszobákban elérhető internetszolgáltatás terén az Egyesült Államok viszi a pálmát. Ám többek között az Egyesült Királyságot, Belgiumot és Németországot megelőzve Magyarország is a top 10-ben van.

Amerika vezeti a listát

Az Egyesült Államokban a szállások nagy többsége, 89%-a biztosít a hotelszobákban WiFi-kapcsolatot, vagy vezetékes internetet, és Kanada is hasonló eredményt ért el. A listán Új-Zéland a harmadik, és Izrael, Hollandia, Szlovénia, Ukrajna is szerepel az első tízben, ahol a szálláshelyek körülbelül 80%-ában használhatják a netet a vendégek.

Egyre több helyen ingyenes a wifi, de sok szálláson még mindig külön kell fizetni érte Forrás: Flickr/Charleston's TheDigitel

Japán és Franciaország után Magyarország a 10. a listán, hazánkban a szállások körülbelül 78%-ában van elérhető internet a szobákban. Ez 2013 óta 6%-os növekedést jelent, ekkor a trivago Internet Ranking listáján 72%-kal 13. helyen álltunk.

Előkelő helyen Magyarorszország

Magyarországhoz hasonló eredményt ért el Oroszország és Franciaország is. A 13. helyen most az Egyesült Királyság áll, 77%-kal. Hazánk jócskán megelőzte a listán hátrébb kullogó Svédországot, Ausztráliát, Svájcot, Németországot, valamint Ausztriát, ahol a szálláshelyek alig több mint fele biztosít a hotelszobákban internetkapcsolatot.

Forrás: Trivago
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!