Megkérték a hatalmas mellű nőt a repülőn, hogy öltözzön fel rendesen, mert elvonja a figyelmet - fotó

Vágólapra másolva!
Az emberek többsége egy hosszú repülőútra kényelmes ruházatot választ, így tett egy fiatal nő is, aki sportmelltartóban szeretett volna utazni. A légitársaság alkalmazottai viszont úgy gondolták, hogy a ruházata nem megfelelő és arra kérték a stewardessek, hogy vegyen fel egy pólót.
Vágólapra másolva!

Egy nő a Twitteren, mai nevén X-en panaszkodott arról, hogy egy légitársaság nem engedte, hogy sportmelltartóban utazzon és arra kötelezte, hogy pólót vegyen fel. A Mamacita Meeks néven posztoló nő

azt a kérdés tette fel a posztjában, hogy vajon láttak-e már nagy mellű nőt a légitársaság dolgozói, ezzel arra utalva, hogy a nagy mellmérete miatt kérték meg, hogy vegyen fel több ruhát.

Meeks nem érti, hogy az öltözéke miért problémás, hiszen elmondása szerint már többször utazott ugyanebben a ruhában és akkor semmi gond nem volt.

A kommentelők kiálltak a nő mellett és testszégyenítéssel vádolták a dolgozókat. Azonban voltak olyanok is, akik egyetértettek a döntéssel és azt mondták, hogy a sportmelltartó nem illendő egy repülőtéren, mivel az szinte ugyanolyan mintha az ember fehérneműben utazna.

Forrás: DailyStar