Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Előfizetéses szolgáltatást indít a Wizz Air

wizzair
Illusztráció!
Vágólapra másolva!
Magyarországon is elérhetővé válik a Wizz Air előfizetés alapú szolgáltatása, a Wizz Air Multipass, amely segítségével az utasok egy teljes éven keresztül rögzített jegy-és poggyászáron utazhatnak. A légitársaság négyféle csomagot jelentett be az új szolgáltatásból.
Vágólapra másolva!

A szolgáltatásban szereplő útvonalakat havonta választhatják az előfizetők, akik ezáltal rögzített áron vehetnek jegyeket és fix áron adhatják fel a poggyászaikat. A havidíjért cserébe az utasok könnyebben tudnak tervezni a költségekkel, mivel nem kell a szezonhoz és a folyamatosan változó árakhoz igazodniuk. 

Magyarországon négy csomag lesz elérhető, mindegyikből lesz egyirányú és retúrjegyes változat is. Ahogy a hagyományos Wizz Air jegyek, úgy a kiegészítő szolgáltatások is a repülés előtt megvásárolhatók és hozzáadhatók a foglaláshoz a légitársaság hivatalos oldalán.

WIZZ MULTIPASS CSOMAGOK ÁRA A MAGYARORSZÁGRA ÉRKEZŐ ÉS ONNAN INDULÓ JÁRATOK ESETÉBEN

 

CSOMAG NEVE

 

EGYIRÁNYÚ

 

RETÚRJEGY

CSAK JEGY

24 490 Ft

48 890 Ft

JEGY + WIZZ PRIORITY

40 285 Ft

80 570 Ft

JEGY + 20 KG-OS FELADOTT POGGYÁSZ

41 500 Ft

83 300 Ft

JEGY + WIZZ PRIORITY + 20 KG-OS FELADOTT POGGYÁSZ

57 295 Ft

114 590 Ft

A vállalat szerint a Multipass használatával az utasok idén akár 30-40%-ot is megtakaríthatnak a legnépszerűbb nyári úti célok jegyáraiból. A nyaralók mellett az előfizetéses csomag azoknak is nagy segítség lehet, akik rendszeresen utaznak mondjuk a munkájuk miatt repülővel. 

wizzair
Illusztráció!
Fotó: Wizz air

Az előfizetés után a felhasználók már azonnal lefoglalhatnak jegyeket és akár már 5 nap múlva utazhatnak is, ha azonban valaki a hónap elejétől állítja be az előfizetést, akkor az adott hónap 6. napjától kezdve utazhat kedvezményesen 30 vagy 31 napig. A WIZZ MultiPassról további információk a Wizz Air hivatalos honlapján találhatóak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről