Ezeken a nyaralóhelyeken könnyen találkozhat világsztárokkal

Taylor Swift, TaylorSwift, amerikai énekes
(FILES) US singer-songwriter Taylor Swift arrives for the 66th Annual Grammy Awards at the Crypto.com Arena in Los Angeles on February 4, 2024. Swift is releasing her highly anticipated record "The Tortured Poets Department" on April 29, 2024 -- the 11th studio album from the megastar who is already having a blockbuster year. Swift announced the album's release at the Grammys in February, a night that saw the 34-year-old billionaire win a record-breaking fourth Album of the Year prize. Robyn BECK / AFP
Fotó: AFP/Robyn Beck
Vágólapra másolva!
Rengeteg híresség választja kikapcsolódáshoz Európát. Nem csoda, ugyanis a hihetetlenül gazdag kultúra mellett gyönyörű tengerpartok, remek ételek, és jóval nagyobb privát szféra várja az ide látogató világsztárokat, mint amit odahaza megszoktak. Nem ritka, hogy egyes celebek annyira beleszeretnek az itteni atmoszférába, hogy akár nyaralót is vesznek, hogy rendszeresen visszajárjanak. Most összeszedtük, hogy Európa-szerte mely országok és városok a legnépszerűbbek a hírességek körében.
Vágólapra másolva!

Franciaországot , Olaszországot , Spanyolországot és Görögországot régóta látogatják a gazdagok és híresek. Itt nem csak a napsütötte strandok és a hihetetlen ételek jelentik a varázslatot , hanem az Egyesült Államoknál szigorúbb magánéleti szabályok is, amelyek nagyobb védelmet kínálnak a hírességeknek a kíváncsi paparazzók ellen.  

Párizs
Párizs. Fotó: Unplash

Ezekben az európai városokban van a legtöbb híresség

London az egyik legnépszerűbb város az A-listás sztárok között. Csak sétáljunk egyet a Holland Parkban, és akár össze is futhatunk Beckhamékkel, Richard Bransonnal vagy éppen Robbie Williamssel is. Ha azonban északnak vesszük az irányt,  Hampsteadbe, akkor Harry Styles, Sting és Judi Dench is szembe jöhet az utcán, ugyanis mind a három hírességnek van itt háza. Ha pedig már erre jár, akkor semmiképp se hagyja ki a La Crêperie de Hampstead vajas banánkrémes palacsintáját.

Az Egyesült Királyságot követően Franciaország, azon belül is Párizs vonzza leginkább hírességeket. Nem csoda, ugyanis ikonikus divatházainak, csillogó szállodáinak és híres éttermeinek köszönhetően igazán luxusban élhet itt az ember.

A Hôtel de Crillon az egyik legnépszerűbb szálloda, amelyet még XV. Lajos építtetett, most pedig Madonna, Taylor Swift és Jennifer Lopez kedvence. 

A bárjuk pedig, ahol a francia pezsgők színes választékát tárják elénk, nyitva áll nem csak a szálloda vendégek előtt.

Ben Affleck, Jennifer Lopez
Ben Affleckkel és Jennifer Lopezzel is összefuthatunk Párizsban.
Fotó: NurPhoto

Mellékesen a gondolák fővárosa Velence is életre kel az augusztus végi filmfesztiválon. 

Tavaly a velencei vörös szőnyegre érkezett George és Amal Clooney, Adam Driver és Jessica Chastain is.

 

Imádják a világsztárok a francia riviérát

Párizs minden bizonnyal a hírességek kedvenc találkozási pontja, azonban ha nyaralásról van szó, akkor a Franciaország déli partján található elbűvölő a Côte d'Azur az egyik legkedveltebb helye a sztároknak.

Saint-Tropez-ben, a híres vízparti városban Hollywood krémjét vonzza, kedvenc szórakozóhelyük pedig a Club 55, ahol Leonardo di Caprio és Beyoncé is többször megfordult már. Nem meglepő, ugyanis luxusjachtokkal tarkított öböl tökéletes arra, hogy a kíváncsi szemek elől hatalmas napszemüvegben és kalapban elrejtőzzenek a hírességek.

yacht
Képünk illusztráció. Fotó: Unplash

A szintén francia riviérán található Antibesben, van a híres Hôtel du Cap-Eden-Roc, amit a minden évben megrendezésre kerüli Cannes-i Filmfesztiválon ideje alatt teljesen ellepnek a világsztárok. Olyannyira telt ház szokott ilyenkor lenni, hogy lehetetlen szobát kapni az év ezen szakaszában.

 

Olaszország a Kardashianok kedvence

Kim, Khloé és Kourtney Kardashian
Kim, Khloé és Kourtney Kardashian
Fotó: Instagram / Instagram

Az Olaszországban található  Amalfi-part – szédületes szikláival, szép halászfalvaival és gyönyörű vizével – már régóta vonzza az elitet.

 Járt itt már Pablo Picasso, Jackie Kennedy, Reese Witherspoon vagy éppen Justin Timberlake is.

A hírességek egy kedvenc titkos helye pedig Capriban a Villa Verde-ben található, amely egy titkos kerti étteremben, amit Mariah Carey, Pierce Brosnan és Cristiano Ronaldo is rendszeresen látogat.  

A valóságshow sztár Kardashian-család pedig kifejezetten oda van Olaszországért. A híres család ugyanis rendszeres látogat Rómába , Velencébe, Portofinóba és Capriba is. 

Annyira magával ragadta őket Olaszország, hogy két esküvőt is tartottak itt. 

Kim Kardashian és Kanye West Firenzében házasodtak össze a Forte di Belvedere-ben, míg Kourtney Kardashian Travis Barkerrel kötött házasságot a Dolce & Gabbana positanoi L'Ulivetta villájában. 

De nem minden híresség szeret ennyire a nyilvánosság előtt lenni. Harry Stylesnak állítólag van egy háza Civita di Bagnoregioban, a Bolsena-tó közelében, alig több mint két órányira Rómától. Gyönyörűen megőrzött középkori városból csodálatos kilátás nyílik, és a jóval csendesebb hely, mint a Kardashian-család kedvencei.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről