A VV3 játékának szabályzata

Vágólapra másolva!
A harminc-negyven oldalnyi, igen aprólékos és minden részletre kiterjedő regulák, elvárások és leírások közül itt mutatjuk be azon szabályokat, melyek talán érdekesek lehetnek a nézők, olvasók számára is.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A VillaLakó köteles a produkciós stáb utasításait végrehajtani. Ha a VillaLakók az előírásokat megszegik a ValóVilág stáb szankciókat eszközöl.

A VillaLakók egymás között kizárólag beszéd útján kommunikálhatnak. Tilos a suttogás, levelezés és rajzolás.

A VillaLakó köteles a Villában elhelyezett használati és egyéb tárgyakat rendeltetésszerűen, magát és másokat nem veszélyeztetve használni.

Tilos a Villában és kertben elhelyezett kamerákat és mikrofonokat letakarni, megrongálni, vagy egyéb más módon működésképtelenné tenni.

Tilos a Villában található tárgyak, eszközök mögé vagy alá elbújni, azokat álcázásra használni.

Szigorúan tilos szántszándékkal bármely berendezési tárgyat és eszközt megrongálni, beszennyezni, megsérteni a Villa belső és külső területein.

Biztonsági okokból szigorúan TILOS a dohányzás a hálószobában! Dohányozni a Villa területén kizárólag a kijelölt helyen lehet!

VillaLakó nem viselhet márkajellel ellátott ruházatot. (Villába érkezéskor a stáb ellenőrzi ezt.)

VillaLakó a Villában való tartózkodás és ténykedés közben köteles figyelembe venni saját és más testi épségét, egészségét.

Szigorúan tilos a testi erőszak!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről