Portugália
ÉLŐ
Szlovénia

Csöndes pörgés

Vágólapra másolva!
A szerkesztők megelégelték a főműsorideji punnyadást, egy mozgalmas feladattal ébresztették a társaságot. Az új játék lényege, hogy az egyik csapat előad egy ismert popdalt, teljesen némán, ám minél látványosabban, a másik csapat dolga, - mi más lenne - hogy felismerje a nótát. 
Vágólapra másolva!

Az első csapatban Pandora gondosan és alaposan sminkelgette Frenkit és Leót is, remekül szórakoztak eközben. A srácok ismerkedtek a sok kozmetikai mütyürrel ("Ez pirosító? Hogy nyílik? Ez nem is piros!" - Frenki) aztán egy idő után már nem élvezték annyira ("Nem lennék nő semmi pénzért! Ennyit izélni..."- szintén Frenki, "ez a tanga nagyon szorít"- értelmiségi férfiúnk). Tommyboy maradt saját bőrében - elég, ha abban jó.
Azért eléggé meggyőzően változtak át travesztivé...

Forrás: RTLKLUB

Új képek

A másik csapat, Ágica, Segal, Szilvi és Marcsi elsőre nehezen találták ki Demjén Rózsi: "El kell, hogy engedj" című szakítós számát, de a következő fordulóban viszont azonnal elkezdték énekelni: "Tedd fel a kezed!"
Pandora végre boldog volt, nagyon kedvére valóak voltak az új lányok, és nem hitte el, hogy nincs bennük egy kis másság megbújva - erre azok elmeséltek egy pár visszafogott történetet.

A három igazi nő, egy igazi férfi csapata kötelező köre az R-GO "Szeretlek is meg nem is" dala volt, majd egy bónusztrekkel ajándékozták meg a társaságot.
És érdekes, az amatőr, ám született nőknek csak jobban ment a vonaglás. De ez nem hivatalos vélemény, döntse el mindenki maga...

A végén úgy tűnt, Ágica kicsit túlságosan is hirtelen dobódott fel, azon aggódott az egész csapat, hogy el ne ájuljon, de ennyi izgalom azért már nem jutott mára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről