Vágólapra másolva!
A csajok házibulit tartanak, ahova a fiúk a meghívott vendégek. Lehet, hogy még Frenki és Szilvi is kibékülnek? 
Vágólapra másolva!

A fiúk ma este egy házibuliba mennek, amit a lányok tartanak. A dívák a Villában élnek, ami jelen esetben egy lánykollégium, a fiúk pedig a mosókonyhában, ami munkásszállónak felel meg. A szebbik nem képviselői biztosítják a helyszínt, plussz a szendvicseket, a fiúk pedig a szeszesitalt és a jó hangulatot.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Az előkészületek is teljesen külön zajlanak, tehát a fiúk kivonultak a mosókonyhába, még a lányok sürögtek-forogtak a lakásban. 8-kor indul a party, addig mindent elő kell készíteni. A csajok hatalmas nagy visongásba kezdtek, mikor hírt kaptak a közelgő programról. Hirtelen nem is tudták eldönteni, hogy most egyenek, vagy ne, fürödjenek, készülődjenek, öltözködjenek, egyszerűen hova kapjanak.

Forrás: RTLKLUB

A srácok összecsomagolták a holmikat, majd leléptek. A nagy készülődés előtt Segalnak és Frenkinek még belefért egy szauna. A szobában folyik a tanácskozás, ki mit vegyen fel. "Marcsika, valami szexisebbet vegyél fel" javasolja a barna fotómodell a törékeny ápolónőnek.
"Ez, milyen édi, nyakba kell kötni. Na, és ez a piros, milyen? Melltartó nélkül? Klassz"? Megy a ruhacsere, meg a morfondírozás, hogy kinek mi állhat jól.

Sose gondolná az ember, hogy a pasik is foglalkoznak azzal, hogy a másiknak, hogy kéne kinéznie. A táncos fiú és a benzinkút főnöke közre fogják a kozármislényi lovast, próbálják megreformálni ugyanis Csaba frizuráját.

Tommyboy ajánlata: "A fésűt felejtsd el, zselé, az kell. Laza, nagyon laza legyen" Leo is beleszól: "Úgy van, kézzel is húzzál rá, jó, zoral." Csaba engedelmeskedik, de láthatóan nem túlságosan boldog attól, hogy új szokásokat kell felvennie.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről