Meglepetés Jennynek

Vágólapra másolva!
Jenny ma ünnepli tizenkilencedik születésnapját. Hogy mindenképpen emlékezzen a jeles napra, Segal és Anett különleges feladatot kapott.
Vágólapra másolva!

Anettnek és Segalnak Jenny szórakoztatására zenei produkciót kell szerveznie a Villában - állt az éjszakai levélben, amely a különleges küldetést fogalmazta meg. Miután elolvasták, Anett a lányokkal beszélte meg a feladat lényegét, Segal pedig a fiúkat avatta be: Britney Spears feldolgozás lesz a program. A lányok közül Anett, a fiúk közül Segal alakítja majd az énekesnőt. A csapatban külön koreográfus, stylist és remek táncosok működnek még közre a siker érdekében. Jenny mindebből semmit sem hallhatott, hiszen éppen fürdött és lefekvéshez készülődött.

Forrás: RTLKLUB

A fiúk rögtön bevonultak a mosókonyhába ötletelni, ahol Frenki megmondta a tutifrankót: majd improvizálnak. A lányok kicsit több energiát fektettek a dologba, hamar el is fáradtak, így elhatározták, másnap (ma) folytatják a készülést.

Forrás: RTLKLUB


Fotók!

A reggeli ébredés óta még nem estek neki az alkotó munkának, egyelőre mindenki saját külső megjelenésével foglalkozik, Britney Spears vagy akár Jenny szülinapja senkinek nem jut eszébe. Közben megérkeztek a Riportszobába a tegnap kifizetett termékek, és a mai kívánságlista is készül. Első a kötelesség, utána jöhet a szórakozás!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!