Szilvi a főnök

Vágólapra másolva!
Befejeződött a munka. Szilvi jól végezte a dolgát, nagyon élvezte a feladatot. A csapat nagy része úgy érzi, pihennie kell.
Vágólapra másolva!

Végre elkészült a nagy mű. Dicséretes, hogy valamit sikerült időre megcsinálni, ugyanis éppen négy órakor a friss sajtó kikerült a riportszobába. Köszönhető mindez Szilvinek, aki senkit sem hagyott pihenni, s bár volt dolga a széthullani látszó csapattal, nem adta fel.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

Most ő is sokkal nyugodtabbnak tűnik, mint eddig, és azt mondja, élvezte a feladatot. "Amíg ezt csináltuk, elfelejtettem mindent. Köszönöm, hogy én kaptam ezt a feladatot." Azt állapítja meg, hogy marha jól sikerült az összes rovat.

Katka az egyetlen, aki aggódva figyeli a róla készült képeket, és úgy érzi, nagyon ki kell őt sminkelni estére. A lányok azt javasolják pihenjen le egy órára, de ellenkezik, azt mondja Jenny haját kell beszárítania.

Forrás: RTLKLUB

Szilvi nem esik ki a főnökösdiből. Egyből hangnemet vált, nem javasol, hanem utasít, Jennyvel pedig közli, hogy ő maga lesz új fodrásza.

Katka bekullog a hálóba, ahol egyébként nincs egyedül. Többen a pihenést választják délutáni programnak. Talán érzik, hogy nehéz pillanatok várnak rájuk ma este.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről