A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Csaba elégedetlen magával

Vágólapra másolva!
Csaba és Leo a teraszon rendetlenkedett, mikor a lovászfiút behívták a Riportszobába. Kaján mosollyal az arcán rögtön szabadkozni kezdett.
Vágólapra másolva!

"Szerintem azért vagyok itt, mert felhasaltam a tetőre. Szokjak le róla?" Majd miután kiderült, hogy nem megrovás miatt kellett beülnie a VillaNővérhez, a lovakról kezdett mesélni. "Ellenek a lovak már. Nem tudom, hogy milyenek, meg van-e mindenük. Nagyon hiányoznak.

Forrás: RTLKLUB

Mennék már párbajozni. Nem tudom, hogy milyen esélyem van Szilvivel szemben. Tegnap a pályán kiderült, hogy én nem vagyok annyira sokoldalú, mint Szilvi. Fordított esetben én is őt választanám, hiszen olyanokat jelölnék meg magam mellé, akikkel kevésbé szeretnék együtt lakni. Ha kiesek, visszamegyek a tanyára."

Forrás: RTLKLUB

Mivel csak ma este derül ki, hogy ki az a két ember, akikkel Szilvi párbajozni kíván, újabb téma következett. A bokszmeccsről beszélt.

"Annak idején, amikor kick-bokszoltam, nagyon gyorsan kellett reagálnom, mert az ütőerőm kicsi. Indián - kis teste ellenére - nagy ütőerővel rendelkezik. Odafigyel, nem pörög annyira, mint én. Kivárja az ütést. Másabb, mint én. Én talán gyorsabb vagyok elmozdulásban."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!