A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Leo a csajokról

Vágólapra másolva!
Leo is bent járt ma a Riportszobában és Ágicához valamint Katkához fűződő viszonyáról beszélt. 
Vágólapra másolva!

Ágicával kezdte: " Nem igazán értem ezt a lányt. Azon felül, hogy a helyzetünk eléggé labilis és eléggé összevissza van, pontosan átlátható. Ki lehet számítani, hogy mi fog történni. Ennek ellenére nem értem, mert egy picit önző módon magamból indulok ki. Egy kicsit rosszul esett, amit a Kiválasztás után mondott." (Ismeretes, Leo azért tette Szilvire a jelét, mert mikor a tyúkanyó beolvasott Ágicának Frenki miatt, a volt királynő hihetetlen zokogásba kezdett. Ez Leónak is fájt. Viszont Ágica kikérte magának ezt a gesztust. Elmondta, felnőtt nő és majd ő tudja.)

Forrás: RTLKLUB

Leo képei

Katka sem maradt ki: "Nem lehet több, nem is akarom, hogy több legyen. Nem szeretném őt megbántani, de ezt már megbeszéltük. Ági feltette azt a kérdést Katkának, hogyha nem lennének befolyásoló tényezők, akkor milyen viszonyba kerülne velem? Azt válaszolta, hogy lefeküdne velem, ha nem lenne Justin. Azóta nem változott semmi. Nem érek máshogy hozzá, ő sem ér máshogy hozzám. Nem gondolkodom el azon, hogy milyen őt megcsókolni. Volt rá példa, de az nem ezután volt. Nem tudok rá mit mondani."

Forrás: RTLKLUB


Valószínűleg hihetünk a közgazdásznak, mert mikor Ágicáról beszél, még mindig ott van az a szemében a csillogás, és a hangja is egészen más. Lehet, hogy tényleg van itt valami, csak verbális problémák adódtak a két keményfejű játékos között.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!