A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Szilvi, Katka és Tommyboy a titkos fotózással foglalkozott, a többiek pedig tovább találgattak, mi lehet a háttérben.
Vágólapra másolva!

Katka csupa rózsaszínben a csetlő-botló Jennyt alakította, Szilvi gyorsan kattintott, megszületett az első kép. Tommy fehér, mélyen dekoltált topban és miniszoknyában pózolt, Szilvi tiszta fehérben, fejpánttal alvópózban játszotta el Marcsit. Katka tiszta feketében, fekete sállal, fekete napszemüvegben állt a fényképezőgép elé, Szilvi Milo fekete-fehér felsőjében ugrándozott a mosókonyhában, a fotózás fénypontjaként pedig Tommyboy csaknem meztelenül pózolt a szoláriumban.

Forrás: RTLKLUB

A titkos küldetést teljesítő lakók nagyon jól szórakoztak, a többiek pedig egyre jobban gyanakodtak. Indián időről időre kémeket küldött a mosókonyha felé, így próbálták megtudni, mi zajlik odabent mosás helyett. A helyzet egy idő után annyira tarthatatlanná vált, hogy Szilvi már-már aggódott, nem sikerül teljesíteni a feladatot. Indián a kertben edzett és közben szépen lassan rájött a turpisságra - a saját forgatókönyve szerint.

Forrás: RTLKLUB

A titkos feladat csak rövid ideig tartotta izgalomban a lakókat, figyelmük hamar a bejelentkezés felé fordult, hiszen már jól tudják, a nézők számára már hétfőn kiderül, ki lesz a Kiválasztott Párbajpartnere. Ma este hiába várakoztak a monitor előtt, senki nem jelentette be nekik, hogy a nézők már döntöttek. Szilvi ennek ellenére hosszú ideig csak a Párbajról tudott beszélni, elemezgette az esélyeit.

Forrás: RTLKLUB

A legtöbben azonban a pihenést választották esti programnak, kivéve persze Indiánt, aki újabb kalandjairól tartott kiselőadást. Frenki hű alattvalóként itta minden szavát, Szilvi is bekapcsolódott. A legaktívabbnak most Ágica bizonyult, aki Tommyboy vezetésével esti edzést tart és ebben a pillanatban is szorgalmasan rója a köröket a kertben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!