A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Jégkrémbalett

Vágólapra másolva!
A rönkfutásban kifáradt szibériaiak a szaunába visszatérvén egyöntetűen megállapították, hogy éhesek. És már két napja, hogy semmi rendeset nem ehettek.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Ebből aztán elég, kiáltottak fel, és eldöntötték, kirámolják a jégkrémes ládát. Aztán Csaba kinézett az ablakon, hirtelen felpattant, majd egy tepsi rakott krumplival tért vissza. No nem az aranyhallal találkozott, csupán ellopta a floridaiak hűlni kitett élelmét. A száműzöttek rögtön nekiugrottak és begyűrték az egészet, egyszerre fuldokolva a nevetéstől és a rettegéstől is, hogy mit kapnak ezért. Egyrészt várták a büntetést, másrészt mentegették magukat, ahogy Csaba fogalmazott: "Ez a megélhetési bűnözés!"

Aztán, hogy a lúd legyen kövér, mégiscsak raboltak maguknak jégkrémeket. Ezt már Leo nem hagyhatta szó nélkül. "Ennek mi értelme van? Miért kell ezt csinálni? No, adj egy harit, Anett!"

A Villában lakók nagy jómódjukban észre sem vették, hogy meg lettek kurtítva, úgy kellett figyelmeztetni őket, hogy most aztán szabjanak ki példás büntetést, mert különben odafentről fognak még keményebben lesújtani.

Tommyboyék megértőek voltak, csak ötven kör békaugrálást szabtak ki, azt is csak egy szék körül. A csíny megérte, zárták le magukban az eseményt a száműzöttek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!