Mi volt az éjjel?

Vágólapra másolva!
Szilvi, titkos küldetésének megfelelően próbálta kipuhatolni Ágicától, hogy telt az éjjel a szolárium előterében.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

- Mi történt? - kérdezett bele merészen.
- Semmi, simogattuk egymást. Nem akart többet - szomorkodott Ágica.
- És ha akart volna? Na jó, nem kell válaszoljál, látom a fejeden - könyörült meg Szilvi, aki nem szokta visszafogni magát ilyen helyzetekben.
- Olyan jó volt ketten, meghitten, - érzékenyül el a borsodi lány, aztán eszébe jut a dolgok rossz oldala is - pedig veszekedéssel kezdtük. Márpedig nem én fújom föl a szombat estét, amikor ugye rámászott Anettre, és ilyet akkor sem teszek, ha megiszom öt liter szeszt.
- Jó neked - irigykedett Szilvi.
- Olyanokat mondott, amit férfi ritkán, olyan titokzatos, hogy ez már sok...

Indián visszatért a divatbemutatóról, ahol dél-amerikai drogbárót játszott. Minden egyes visszatérő lakónak külön-külön elmesélte, hogy mennyire kemény volt a bull-terrierekkel. Azután nagyon megjött a hangja, mindenhez hozzászólt, mindenkinek beszólt, Szilvit kioktatta, hogyan kell túlélni a párbajt, persze nem mondott semmi használhatót, hiszen férfiszolidaritás, az a fő.

Bizonyára ennek jegyében, mikor a visszaköltözés örömére partit tartottak, folyamatosan gyalázták a táncolókat Frenkivel egymás közt. Bezzeg, mikor kapott egy fél rakendroll-számot, akkor aztán megmutatta. De vajon mit?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről