Páros unalom

Vágólapra másolva!
"Eddig is unatkoztunk, de most aztán totálisan" - foglalta össze Indián a lakók érzéseit, akik a közös nadrágból igyekeznek szabadulni, ahogy csak lehet. És csak a fürdőszobában lehet.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A nagytermészetű Indián nem bír szabadulni a gondolattól, hogy éjszaka nem bírja majd ki Marcsi testi közelségét. Ennek vaskos tréfák formájában hangot is ad, folyamatosan fenyegeti szexuális inzultussal az ápolónőt, egyelőre mindenki kacarászik ezen, a párkányi lány is visszafenyeget, de azért látható a szemében némi aggodalom.

Leo órák óta zuhanyozik, ez az egyetlen lehetősége, hogy kicsit távolabb kerüljön Anett testétől. Ez gyorsan meg is nyugtatta, míg a lány vasalgat a mosókonyhában, bélyeggyűjteményéről mesél, lényegesen kedvesebb vele.

Frenki egyetért Katkával, szörnyen le vannak rongyolódva szegény lányok, hónapok óta nem voltak se fodrásznál, se kozmetikusnál, igazán rájuk férne egy szépségápoló nap, de erre a cigizéstől nem érnek rá. Nomeg aztán foglalt is a fürdőszoba, hiszen Tommyboy és Ágica egy igazán alapos piperézkedésbe kezdett, biztos jobb lesz majd utána együtt.

Jenny és Milo is meglehetősen kényelmetlenül érzik magukat, nem tudnak mit kezdeni magukkal, ha éppen nem zuhanyoznak, akkor lábuk méretét méregették össze. A testmozgást amennyire csak lehet, kerülték, csak egy hevenyészett háromlábú szerb néptáncba kezdtek bele, de alig egy perc alatt bele is fáradtak.

Csaba magában valószínűleg nem kicsit örült annak, hogy kimaradhatott ebből a mulatságból.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről