Hajrá Jenny! Hajrá Marcsi!

Vágólapra másolva!
A két párt külön-külön készített transzparenseket, melyekre a párbajozókat buzdító hangzatos jelszavakat írtak. 
Vágólapra másolva!

Elérkezett a Párbaj napja. A szokásosnál korábban keltek ma a játékosok, és bár lustán élvezték a délelőtti napsütést, a két párbajozón látszott, hogy már idegeskednek az este miatt.

Jenny összegyűjtötte a bent töltött idő alatt érkezett, őt magasztaló üzeneteket és azokat olvasgatta, hogy némi erőt merítsen magának. Később aztán a két párt külön-külön neki állt transzparenseket készíteni.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

A feladat az volt, hogy a plakátra a pártokat és a párbajozókat buzdító hangzatos jelszavakat írjanak. Jenny pártjához tartozik Tommyboy, Leo és Katka. Mindenki más a Marcsit népszerűsítő egyesülés tagja. A kihívó követői kartonpapírok fölé görnyedve próbáltak valami szellemeset kitalálni, mikoris Katka kijelentette, hogy akkor ő cigarettázna egyet. Ebből aztán gyorsan ki is alakult a ma reggeli első feszültség.

Leónak ugyanis nem tetszett, hogy barátnője egy ilyen helyzetben inkább saját magával van elfoglalva, és ezt persze ki is fejezte a szokásos módon. "Hárman vagyunk ebben a pártban, úgyhogy igazán fontos lenne, hogy most összefogjunk, csak megjegyzem." Hiába jegyezte azonban meg, csak annyit ért el, hogy Katka dühős lett, úgyhogy most lehet, hogy mérgében legalább két cigit fog elszívni.

A másik csapat sem képviseltette magát igen nagy létszámban az asztalnál. Konkrétan Milo és Ágica foglalkozott a dologgal. Indián, Frenkinek és Csabának osztotta az észt és erősítette a "dumáljuk ki Leót" csapatot.

Forrás: RTLKLUB

Miután a szokásos fikázással megvoltak, két füsteregetés között koncentrálni kezdtek Marcsira is, aki figyelmesen hallgatta az okosokat. Indi: "Ide figyelj Marcsika, fel a fejjel. Te fogsz nyerni. A négy szőke közé kell egy barna is".

Ilyen, és ehhez hasonló alapvetések hangzottak el, mire az ápolónő csillogó szemmel felelt: "Nem tudjátok, mennyit adtatok most nekem ez alatt az öt perc alatt, amúgy".

Frenki felvetette, hogy kéne valami szöveg is, amit a plakátra írhatnak.
Indián kevés gondolkodás után elkezdte, hogy mit talált ki: "Lázadjunk..." Frenki közbeszólt: "De Indi, a Marcsi mellett kell, hogy szóljon". A rocker lassan kapcsolt: "Ja, Marcsi mellett". Ez most kifogott a nagy hangú lakón, de Frenki hirtelen előrukkolt egy mondattal: "Nem kell többé Jenny vírus, Marcsit a Villába visszahívjuk."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről