A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Buli után

Vágólapra másolva!
A buli korai vége után nem tudtak mit kezdeni magukkal a lakók. Málló ittasságuk ellenére megpróbáltak beszélgetni egymással, nem sok sikerrel jártak.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

"Büszke lehetsz a barátaidra" - ismerték el a többiek, miután távoztak Milo táncosai. A deszki srác lelkesen mesélt: "és képzeljétek, ez csak a negyede, és ilyen mind!" aztán végigmutogatta a pólóján a többieket.

Marcsika mostanában rászokott arra, hogy odaáll egy kamera alá és kezét imára kulcsolva belebeszél: "Angyalka, tudom, hogy telhetetlen vagyok, de hadd maradjunk kettesben egy kicsikét." Az ittassága viszont megakadályozta, hogy felismerje, ez többször is megtörtént, ekkor jellemzően valami rikácsoló huzavonával

Aztán Csaba is kiöntötte lelkét a jacuzziban. Ha jól értettük, szerelmes Anettba. Anett meg Antonio Banderasba.

Katka se teljesen józan, végighallgatta Leo nyöszörgését, hogy rosszul érzi magát a délutáni sms-ektől, amiben taktikázással vádolták. A kissé ittas Ágica viszont nem volt hajlandó odafigyelni a fiúra, aki viszont kétségbeesetten próbálta megbeszélni vele problémáját. Leo mindenképpen tisztázni akarta érzelmeiket, Ágica viszont tartotta magát ahhoz, hogy most nem akar beszélni vele éppen. Hadd tekintsünk el most a több órán át tartó küzdelmük részletes ismertetésétől, a lényeg, hogy nem jutottak semmivel többre, mint az elején.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!