Milo kikészült

Vágólapra másolva!
Az alföldi srác úgy feszeng, mint egy rossz nebuló az érettségi előtt. Fészkelődik, izgul, kissé szét van csúszva - még az a jó, hogy látványos idegrángásai nincsenek és nem fordul le a székről. Nagyon várja már a párbajt és igaza van: nem árt letesztelni a népszerűséget.
Vágólapra másolva!

"Aranyosak voltak a csajok, még maradhattak volna két-három napot. A villalakó lányok kezdeti féltékenysége nem volt jogos és ők is belátták."

"Nekem mindegy, kivel megyek párbajozni. Szerintem Tommyboyjal fogok menni, de nem tudom. Tényleg mindegy, mindkettő ugyanott van a szívemben, ők állnak legmesszebb tőlem. Ha én esnék ki, minden hiányozna. Százhárom nap, nem kevés. Önbizalmamat növelné egy győzelem. Ha muszáj tippelni, azt mondanám, hogy Tommy 60-70 ezer voksot kapna, Anett 80-90 ezer szavazatra számíthatna és én is 60-70 ezer körül lennék."

Forrás: RTLKLUB

"Már nagyon várom a holnapot. Szerintem Tommyt meg tudnám verni, de Anettet már nem. Ha visszajövök, Marcsival megy minden tovább. Ha kiesek, akkor majd megbeszéljük a dolgainkat kint... utána. Bevallom őszintén, hogy izgulok. Nem bírom a bizonytalanságot. Az unalom mellett még ezt nem bírom. Bocsánat... kész vagyok!"

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről