Vágólapra másolva!
Fegyelmezetlen viselkedés miatt nehezen indult az élménybeszámoló, fantázia hiányában pedig úgy is folytatódott. Kiderült, a hirtelen megöregedett lakókkal semmi különös nem történt a Való Világ 3 utáni ötven év alatt.
Vágólapra másolva!

Őszítő hajlakk és különleges, öregítő arckrém segítségével ötven évet öregedtek a lakók, hogy elmondhassák, mi minden történt velük a Való Világ játéka után. Anett filmszerepet kapott, nagy sikere volt, de mégis otthagyta a filmszakmát. Férjhez ment, született két fia meg egy lánya: "Boldogan élünk, még mindig együtt vagyunk, van egy szép házunk. Csabival tartjuk a kapcsolatot a mai napig."

Forrás: RTLKLUB

Ötven év múlva: Klikk a képre!

Csaba szűkszavúan fogalmazott, ahogy szokott: "Kimentem a Villából, visszamentem a tanyára, aztán azóta is ott lovászkodom." Katka két diplomáról mesélt, meg arról, hogy nyugdíjasként is kommunikációt és marketinget tanít egy középiskolában. "Férjhez mentem negyven éve. Van négy unokám az egyik gyerekemtől. A másik csak most fog érettségizni."

Marcsi mint nyugdíjas pszichológus mutatkozott be. "Három gyerekem van, egy fiú, meg két ikerlány. Unokáim is vannak. A lányoknak is ikreik vannak. Alig ismerem meg őket. A lányom mindig szalagokat köt a kezükre, hogy tudjuk, melyik melyik. Férjhez mentem, el is váltam, aztán megint összejöttünk. Jól élünk, pénzünk is van. Ikerházat vettünk a lányoknak." Milo két főiskolát végzett, reklámcéget alapított, meggazdagodott, gyerekei születtek, aztán megöregedett. "Megcsaltam a feleségem, kidobott, visszakuncsorogtam magam. Annyira öreg lettem, hogy a céget már a fiam csinálja."

Forrás: RTLKLUB

Leo nem sokat beszélt, csak egy-két szót motyogott Ágica mellől: "Szeretjük egymást. Úgy tönkrementem ötven év alatt, hogy már beszélni sem tudok. Melóztam ötven évet, aztán elfáradtam." Ágica, aki most sem bírta ki megjegyzés nélkül, elmesélte közös életüket: "A tatával meg kínkeservesen éltünk. Se veled, se nélküled. Voltak kisebb-nagyobb gubancok, megőszültem egy hét alatt. Megkérte a kezem, én meg hozzámentem."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!