Marcsi vezet

Vágólapra másolva!
Megint véget ért egy év. A harmadik. A lakók tehát újra számolgatnak, vajon nyereséggel vagy veszteséggel zárták a mai napot.
Vágólapra másolva!

Jelentés: Ebben az évben - szerdán - az infláció 6 %-os volt. A bankbetétek és a kötvények kamatai az inflációból adódnak. A Villa Légitársaság az új desztinációkkal számos új városba repült ebben az évben. Utas számuk jelentősen megnőtt, s az új gépeknek köszönhetően a keresett légitársaságok közé került. Ez jelentősen hatott a részvények hozamára. Ebben az évben a részvényeknek 35 %-os volt a hozama.

Forrás: RTLKLUB

Az európai gazdaság recesszióban van. A cégeknek az előző évek tapasztalatai alapján nagy mennyiségű árut halmoztak fel, amelyek értékesítése megtorpant. Túltermelés jelentkezett. A gazdaság pang. A részvény alapban lévő részvények hozama drasztikusan zuhant. Ebben az évben a részvény alapnak -19.7 %-os a hozama.

Forrás: RTLKLUB

A lakók - főleg Leo - nehezen hiszik el, hogy ilyen pénzügyi mozgások megtörténhetnek, ezért a VillaManók azt is elárulták nekik, hogy az infláció, a bankbetétek kamata, a kötvények hozama élethű, a mindennapokat tükrözi. A hozam százalékok a valóságban megtörténtek néhány évvel ezelőtt.

A lányok beszámolója az évről:
Katka: Magunknál tartottunk kétmillió forintot, de a költségek magasabbak voltak, így fel kellett bontanunk a Villa Légitársaságnál a pénzünket. A mai bevételünk kevesebb, mint 500 ezer forint. Csabi például tűzijátékra is költött. Én most már el vagyok foglalva a gyerekkel, itthon vagyok gyesen, úgyhogy a jövő évről ő egyedül dönt.
Anett: Találtam kincset a padlásomon, bevittem a múzeumba, kaptam érte jutalmat. Jó év volt, több mint egymillió nyereséggel. Most 15 887 710 forintom van.

Ágica: Volt elég készpénzem, nem kellett felbontani a lekötött összegeket. Átvágtak a liszttel, biztosítást is fizettem. 10 452 415 forintom van.
Marcsi: Elég jól zárom az évet. Bankbetéten és kötvényen is nyertem, a részvényen is, de a részvény alap nem jött be. Biztosítást nem fizettem. Nem volt sok kiadásom. Alapítottam egy céget, jól megy. A jelenlegi vagyonom: 19 315 060 Ft.

A lakók vagyona:
Marcsi 19 315 060
Anett 15 887 410
Milo 14 200 230
Leo 10 520 975
Ágica 10 452 415
Katka és Csaba összesen 18 731 385

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről