Üzenetek holdfogyatkozás idején

Vágólapra másolva!
A Kiválasztás és az sms-ek előtt a Villában is a holdfogyatkozás került a középpontba. Ez is kellemetlen perceket okozott a lakóknak, csakúgy, mint később az üzenetek.
Vágólapra másolva!

A lakók a teraszon az eget kémlelték:
Leo: Ez nem úgy néz ki, mint egy holdfogyatkozás. Csak felhő van előtte. Nem is lehet látni belőle semmit! Ez miért holdfogyatkozás? Mondja már meg nekem valaki! Hát, látni a teljes Holdat! Na de a holdfogyatkozás tudod, mitől van?
Marcsi: Mitől? Egyébként az nem a felhő, ami eltakarja. Hanem a Föld úgy áll, hogy a Nap meg a Hold, meg mittudomén úgy világítja meg, hogy nem a fényes oldalát látjuk.
Leo: A holdfogyatkozás az az, amikor a Nap nem azt a felét világítja meg, amelyiket látjuk.
Marcsi: Igen.
Milo: Micsoda? Nap? Hold? Mi van?
Katka: Beárnyékolja a Nap a Holdat, vagy mit tudom én!

Forrás: RTLKLUB

Csaba! Te egy igazi álom vagy! Olyan férfi, aki őszintén tud szeretni! Kár, hogy kevés ilyen pasi van a világon. Millió puszi, te vagy a legjobb! RIA
Leo! Hogy lehetsz ennyire sunyi! Neked kéne mihamarabb kiesned! Ági te okos vagy, vedd mar észre, hogy Leo csak lejárat a külvilág felé! Bízz magadban! Puszi! Dr.
Csabi! Neked szurkolunk, a többi bentlakó langyos víz! Ne aggódj, mindenki hibázik, csak azt nem veszik észre magukon! Leo, Ágica unalmas már az állandó vitátok!
Leo! Te mást sem csinálsz, csak mindenkit kritizálsz, azt hiszed, hogy te vagy a Jani. Hiába taktikázol, úgysem nyersz! Nikinke

Forrás: RTLKLUB

Drága Anett. Szeretnélek magamhoz ölelni és csókolni vég nélkül. Te vagy a legszebb lány a villában. Puszi. Szocso!
ÁGICA! TE IS SOKSZOR MONDTAD LEÓRA, MIKOR IDEGES VOLTÁL RÁ, HOGY IDÉZEM: "HÁNYOK TÖLE"!! SŐT MÉG DURVÁBBAKAT IS! REMÉLEM, MAJD VISSZANÉZED!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!