Ágica, a mártír

Vágólapra másolva!
Leo már nem keresi annyira Ágica társaságát. Lehet, hogy ezúttal komolyan gondolta, hogy véget vet kapcsolatuknak?
Vágólapra másolva!

Leo és Katka egy komoly beszélgetéssel nyitotta a napot. Később a fiú Milóval ücsörgött a jacuzziban, majd visszatért barátnője mellé a teraszra, és folytatták a diskurzust.

Ágica az egész napot fetrengéssel töltötte, majd mikor méltóztatott magához térni meglepődve vette tudomásul, hogy a benzinkutas valóban tud nélküle is létezni.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Leo már az elmúlt napokban jelezte, hogy nem akar több veszekedést és nyafogást. Ennek megfelelően nem kérdezgeti örökké a lányt, hogy mi baja van, miért nincs jókedve, egyszerűen békén hagyja.

Ágica ezt nem vette túl jó néven, de miután igen messze áll tőle a kezdeményező magatartás, a Villanaplónak sírta el bánatát. Persze meghazudtolni nem tudta magát.

Történt ugyanis, hogy Leo és Katka suttogás miatt büntetést kapott, mely abból állt, hogy az udvaron kézen fogva kellett sétálniuk és kiabálniuk, hogy "Soha többet nem suttogok a Való Világ Villában."

A páros jókedvűen csinálta végig a köröket, nem kis bosszúságot okozva ezzel üzletasszonyunknak. Marcsi látta, hogy Ágica ki van bukva, ezért gondolta beszélget vele. A lány azonban elutasító volt és közölte, hogy senkit nem akar fárasztani a problémáival.

Forrás: RTLKLUB

Marcsi értetlenül nézett rá, de Ágica szokásos stílusában máris elkezdte fárasztani. Kifejtette ugyanis, hogy elege van abból, hogy Leo alig foglalkozik vele, és ettől ideges lesz.

Ezúttal olyan magas fokon művelte az önsajnálatot, hogy pillanatok alatt eljutott addig a megállapításig, hogy Párbajra fog menni, ahonnan Leo miatt nem fog visszatérni. Szerinte ugyanis a nézők nem fognak esélyt adni neki arra, hogy a játékot egyedül folytassa. Pedig ő tudná.

Marcsi próbálta arra buzdítani, hogy ha nem tetszik neki valami, akkor talán mondja meg a fiúnak. A lány csak csóválta a fejét, majd folytatta a panaszkodást a naplónak.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről