Leo elfáradt

Vágólapra másolva!
Leo már nem tudja, hogy mit akar Ágicától, de egy Párbajból még mindig őt várná vissza. Teljesen összezavarodott. 
Vágólapra másolva!

A Villanővér is észrevette, hogy Leo pár napja bizonytalan. Behívta a riportszobába, ahol arról kérdezte, hogy mi változott meg benne, de legfőképpen mitől? A fiú hosszas hezitálás után belekezdett mondandójába.

Forrás: RTLKLUB

"Anyák napja után éreztem először úgy, hogy nem vagyok már biztos benne, hogy én akarom ezt az egészet Ágicával. Az az iszonyatos sok veszekedés, magyarázkodás és nyávogás - persze mindkettőnk oldaláról - elfárasztott. Erre nem vágyom. Anyu nagyon komolyan rám szólt, hogy az érzelmekkel nem lehet játszani. Ez a le-föl hullámzás, ez az állandó huzavona nem megy. Amikor kimentek a szüleink, akkor mindenki megtalálta a párját, én meg megint el lettem küldve a francba. Erre nekem nincs többé szükségem. Az igaz, hogy amikor Ágicának jó kedve van, akkor mindent megad, de amikor nem olyan a kedve, akkor még azt sem mondja meg, hogy mi a baja. Kiszámíthatatlan. Ezt én nem bírom. Nekem is rengeteg rossz tulajdonságom, de én legalább, mindig ugyanúgy csinálom. Én mindig tudom, mit akarok, csak nem mindig vagyok képes megcsinálni. Az az ember akarok lenni, aki kint vagyok."

Szóba került Katkával való kapcsolata, ami miatt sok konfliktusa van Ágicával. Leo elárulta, hogy Katkát nagyon szereti, mint barátját, és ebbe senki nem szólhat bele. "Katkával kapcsolatban engem senki nem érdekel. Szeretem, nagyon. Nem érdekel, hogy erről a kapcsolatról ki mit gondol. Ezerszer bebizonyítottam, hogy ő a barátom, semmi több, de nagyon egy hullámhosszon vagyunk."

Ezek után a Villanővér felvázolta neki azt a helyzetet, amitől a fiú napok óta retteg. Ha Katka Ágicát hívja Párbajozni, és a nézők meg is szavazzák, akkor vajon kit vár majd vissza?
"Különleges és nehéz helyzet lesz." Hosszú csend következett. "Ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor meg tudnám azt is magyarázni, hogy miért Katkát várom vissza, vagy miért Ágicát. De amennyiben szokásos módon csak egy név kell indoklás nélkül, úgy nincs mit gondolkodni, Ágit mondom."

Majd úgy tűnt mondana még valamit, azután mégsem. "De..., nincs de."

(A beszélgetés folytatását megtekinthetik videón)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről