Vágólapra másolva!
Lakóink szabadfoglalkozást tartottak, így mindenki kedvenc időtöltésének szentelhette a vasárnapot. Csaba a medence aljával ismerkedett, Milo és Marcsika csak idétlenkedtek, Anett nem sok vizet zavart, Leo pedig rájött valamire.
Vágólapra másolva!

11:20 - Segíthetek neked ma az ebédnél? - kérdezte Anett Leót, aki természetesen igennel válaszolt és bár nem értette a kérdést, a lányra bízta a krumplipüré elkészítését. Anett csak úgy repkedett az örömtől...
11:44 - Milo és Csaba ablakot pucol, Leo port töröl és a lányok is serénykednek. Rend a lelke mindennek.
12:21 - A csapat azon elmélkedik, hogy mikor lehet Medárd napja? Sokat nem foglalkoznak ezzel, inkább énekelni kezdenek, hiszen kedvenc zenéjük szól a hangszórókból.

Forrás: RTLKLUB

12:50 - Lakóink kedvenc számaikat éneklik, amit egy-két látványos tánclépéssel fűszereznek.
13:11 - Marcsi és Milo már megint egymásba tekeredve fekszik a kanapén, ahol óvódás viccekkel szórakoztatják egymást. Hihetetlen idétlenek ma. Is.
13:53 - Leo, Anett és Katka ebédet készít, miközben Marcsika és Milo folyamatosan egymást nyúzza. Semmi érdemi beszélgetés, semmi eszmecsere csak "Ciázások" és nyalakodás. Utóbbi a "Sziát" jelenti kettejük kommunikációjában. Amúgy.

Forrás: RTLKLUB

14:17 - Csaba a medence aljával ismerkedik, persze farmernadrágban. Közben az eső is eleredt, de ő rendületlenül szedi össze a vízbe dobott dolgokat.
15:13 - Rájöttem valamire, és el akarom mondani. Illetve, nem biztos, hogy rájöttem, de van egy sejtésem. Este elmondom. - mondja Leo Katkának, aki már - nyilván - alig várja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről