Ma veszi át Milo a kocsit

Vágólapra másolva!
Nagy nap ez Deszk hősének, hiszen mától kezdve nem kell izzadnia a buszmegállóban, nem kell stoppolnia a falu határában és biciklin sem kell tekernie a nyári kánikulában.
Vágólapra másolva!

Mától kezdve Marcsi szép szerelme a motorizált Milovan lesz, így nem kell vonatozniuk vagy kölcsönbe kapott autóval furikázniuk Párkány és a távoli Deszk között. Ma 11 órakor veszi át a nyereményautót az Autóház Boldizsárnál. Megérdemli a járgányt, mivel bő öt hónapot húzott le a Villa falai közt, és a Fináléban ő szerezte a legtöbb szavazatot: közel félmillió voks érkezett a neve mellé, tehát népszerűségben verte az utolsó percekig talpon maradt Katkát és Leót.

Forrás: RTLKLUB

Milo esete klasszikus magyar népmese, modern verzióban: elindul a nincstelen legényke faluról, hogy kipróbálja szerencséjét, majd hazatér a zajos, bűnös nagyvárosból egy zsáknyi pénzzel, csillogó autóval, fiatal menyecskével. Leo is kapott kocsit, de csak egy évre, használatra - és ez mekkora különbség! De hiába, a nézők szociális érzékenységből szavaztak a Fináléban, a szívükkel voksoltak, nem az eszükkel. A VV3 sokkal inkább Leóról és Ágicáról szólt, mint Milóékról, de talán a népnek elege lett az állandó vitákból, a vergődésből, az értelmiségi nyűglődésből - és ezért választották kevesebben a nagy esélyest.

Mikrosztár-selejtező és riadalom Velencénhttp://www.origo.hu/nyar/20040629mikrosztarselejtezo.htmlMagyarok is vennének horvát szigetekethttp://www.origo.hu/nyar/20040628magyarok.htmlA tévé gyorsítja a szexuális érésthttp://www.origo.hu/nyar/20040628ateve.htmlTöbb emberéletet követelt idén a szeszélyes Tiszahttp://www.origo.hu/nyar/20040628tobb1.html
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről