Dizájnterepjárók a Nissantól

Vágólapra másolva!
A Nissan amerikai részlege két újragondolt modellt készít, amelynek formatervét Marc Ecko rajzolja át.
Vágólapra másolva!

A Nissan North Amerika két különleges modellel lepi meg tengerentúli vásárlóit. A Pathfindert és az Armadát a divattervező Marc Ecko veszi kezelésbe.

A Nissan úgy gondolta, hogy a ruháiról és egyéb divatcikkeiről ismert neves tervező segítségével stílusosabb kinézetet tudna adni sportos terepjáróinak, igazi különlegességet nyújtva a divatrajongóknak.

A Pathfinder új arculatát Ecko azok számára gondolja újra, akik nem riadnak vissza attól, hogy sáros terepre merészkedjenek, ugyanakkor szeretik az igazi oldschool-életérzést. Az autó külsejére fekete-szürke festés kerül, néhány narancssárga részlettel megbolondítva, a beltér hangulata pedig a '60-as évekbe repíti vissza a vezetőt és utasait.

A tengerentúli piacon kapható Armadának homlokegyenest más hangulatot adományoz Ecko, a nyers bőr, és az ezzel harmonizáló meleg színek uralkodnak a terepjárón. A krémszín és a borjúbőr puhaságával olyan anyagok állnak ellentétben, mint például az alumíniumból készült pedálok.

A Nissan New Yorkban, Chicagóban és Atlantában is bemutatja majd az egyedi modelleket, ezzel párhuzamosan pedig Marc Ecko megkezdi a Nissan arculatával elkészített ruházati cikkek és egyéb kiegészítők forgalmazását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről