Coulthard: Elég a sajnálkozásból

Vágólapra másolva!
David Coulthard szerint elég volt a sajnálkozásból a tavalyi évben botrányba fulladt Amerikai Nagydíjat követően, ugyanis véleménye szerint a 2005-ös indianapolisi fiaskó már a múlté, nincs miért rágódni rajta.
Vágólapra másolva!

Coulthard a tavalyi évben komoly kritikával illette a sport vezetőit, amiért nem tudták valamilyen kompromisszumos megoldással biztosítani, hogy a 2005-ös Amerikai Nagydíjon mindenki elindulhasson.

A skót versenyző azonban csütörtökön elmondta, véleménye szerint a rajongók megfelelő kárpótlást kaptak már a tavaly történtekért, így felesleges minduntalan bocsánatukért esedezni.

"Már egyszer bocsánatot kértünk" - mondta a Red Bull Racing versenyzője. "Nem tudom, hogy az amerikai közönségtől miért kell többször is bocsánatot kérnünk, hiszen más országokban sem sajnálkozunk akkor, ha egy verseny rém unalmasra sikerül."

"Sajnálatos szituáció volt, de aki megvette a jegyeket, visszakapta azok árát, és az idei évben természetesen mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy megfelelően kiszolgáljuk a közönséget."

"Ha az amerikaiak élvezik, az remek, ha nem, akkor sem tudunk mit csinálni."

A Michelin kártérítést fizetett azoknak, akik a tavalyi évben jegyet váltottak az Amerikai Nagydíjra, továbbá 20.000 belépőt bocsátott a szervezők rendelkezésére, melyekhez különböző promóciós rendezvényeken, és játékokon juthattak hozzá a rajongók.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről