A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Super Aguri versenyistálló ügyvezető igazgatója, Daniel Audetto elhintette, csapata szívesen alkalmazná Anthony Davidsont a jövő évben.
Vágólapra másolva!

Davidson jelenleg is érvényes szerződése az idény végén jár le a brackley-i bázisú csapattal, akiknél 2001 óta látja el a tesztpilótai teendőket. A brit versenyző jövőjéről eddig nem sokat lehet tudni, de sokak szerint 2007 fordulópont lesz az életében.

"Minden a Hondától függ" - mondta Audetto az Autosport magazinnak. "Ha elengedik, akkor nyilvánvalóan fel fogjuk keresni. Rettentő gyors versenyző, és hatalmas tapasztalata van a Honda motorról és váltóról. Ideális pilóta lenne számunkra, biztos vagyok benne, hogy rengeteget tudna segíteni nekünk."

Nick Fry, a Honda ügyvezetője korábban már elmondta, ők nem szeretnének Davidson útjába állni, és minden további nélkül felmentik a brit pilótát a szolgálatai alól, ha konkrét ajánlatot kap valamelyik Forma-1-es csapattól.

"Fantasztikus munkát végez" - méltatta a tesztpilótát az ügyvezető. "Mindig is hangsúlyoztuk, nincs szándékunkban az útjába állni, tehát ha lehetősége lesz a versenyzésre, mi biztosan el fogjuk engedni."

Eközben olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint a GP2-es széria egyik kiválósága, Nelson Piquet Jr. a Török Nagydíjat követően tesztlehetőséget kap a Super Aguritól az olaszországi Monzában, így nem kizárt, hogy a kiscsapat jövőre egy teljesen új felállással kezdi meg a Forma-1-es szezont.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!