Vágólapra másolva!
A Honda Racing harmadik számú versenyzőjét, Anthony Davidsont már csak egy hajszál választja el attól, hogy aláírjon a Super Aguri versenyistállóhoz a 2007-es idényre.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Anthony Davidson jó eséllyel pályázik a Super Aguri versenyzői ülésére. Bár a szerződés egyelőre még nem köttetett meg, a brit pilótához közel álló források már tényként kezelik a leigazolásról szóló híreszteléseket.

Davidson 2001 óta a Honda tesztpilótájaként tevékenykedik a Forma-1-ben, ám nagyon úgy tűnik, hogy a jövő évben Takuma Szato csapattársaként állhat majd rajthoz a szintén Honda erőforrásokkal futó Super Aguri színeiben.

"Remek partneri kapcsolat lesz köztük. Taku és Davidson 2001-ben csapattársak voltak az F3-ban, és boldogok lennének, ha jövőre ismét együtt dolgozhatnának. Mindkettejük profitálhatna a dologból" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó, Davidsonhoz közel álló forrás.

Davidson leigazolása ugyan nem lenne meglepő, mégis felvetne néhány igen érdekes kérdést, hiszen a Super Aguri az idei évben mindvégig hangsúlyozta, törekszik a teljes japán felállásra - ezért is kellett távoznia év közben Frank Montagny-nak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről