Massa: Michael idén a tanárom volt

Vágólapra másolva!
A brazil Felipe Massa világbajnoki harmadikként fejezte be első Ferraris szezonját, és két futamgyőzelmet is elkönyvelhetett 2006-ban.
Vágólapra másolva!

Massa a Ferrari rendezvényén, Monzában hivatalosan is elbúcsúzott visszavonuló csapattársától, Schumachertől.

A brazil igazán szerencsés volt, hiszen idén a hétszeres világbajnok Michael Schumacher mellett versenyezhetett. Bár a korábbi Ferrarisok közül nem mindenki emlegeti áldásként a német mellett eltöltött éveket, Massa mégis úgy érzi, hogy nagyon sokat köszönhet Schumachernek.

"Michael idén a tanárom volt"- nyilatkozta a hazai versenyét, a Brazil Nagydíjat megnyerő Massa. "Nagyon sokat profitáltam az ő jelenlétéből. Többek közt a fantasztikus szezonzárásomat is neki köszönhetem."

"Úgy gondolom, hogy idén sikerült sokat fejlődnöm, és ezt mind neki köszönhetem. Az ő teljesítményétől még mindig messze vagyok, de nagyon sokat segített a tanácsaival. A következő szezonban is sokszor fel fogom hívni, ez egészen biztos. Michael nagyon fontos a számunkra"- fejezte be a 25 éves brazil.

Massa 2007-ben már Kimi Raikkönennel az oldalán áll majd rajthoz a Ferrarival, és a finn nem azért érkezik, hogy tovább tanítgassa a brazilt, hiszen vélhetően nagy csatát vívnak majd egymással a pályán. Massa minden bizonnyal nagy hasznát veszi majd Michael telefonos tippjeinek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!