Vágólapra másolva!
Az 500 000 dollár akármilyen szögből is nézzük, az bizony 500 000 dollár.

A Facebookot sokan tartják a közösségi média alfájának és omegájának, azonban a gamerek között nem feltétlen van ekkora túlsúlya a mindenki által jól ismert platformnak. Aki kifejezetten videójátékos tartalmakat szeretne fogyasztani, annak más felületeket kell felkeresnie. Itt kerül képbe az élő videózás megkerülhetetlen lila szereplője, a Twitch, a vicces momentumokat és meghökkentő pillanatokat tömörítő TikTok, valamint a hosszabb végigjátszásokat, edukatívabb tartalmakat felsorakoztató YouTube. Más-más igényeket szolgálnak ki ezek az oldalak, de egy valami közös bennük: mindegyiken óriási karriert futhat be bárki, aki a legnagyobb influenszerek soraiba szeretne betagozódni.

Imane Anysnek, ismertebb nevén pokimane-nek már nincs szüksége arra, hogy az akadályokkal telepakolt ösvényt kijárja, ugyanis az abszolút csúcsról tekint le a rajongók légióira. 

A közösségi médiában összesítve tízmilliók követik őt, egyetlen klipje, feltöltött képe és megosztott gondolata gigantikus eléréseket generál. 

A Twitchről indult celeb egy olyan terepre merészkedett el az elmúlt napokban, ahol még sosem járt. Privát videójátékozást ígért annak a személynek, aki a legtöbbet licitálja erre az ajánlatra. A csavar a történetben, hogy a beérkezett összeget pokimane nem magára fordítja, hanem ezzel támogatja az Immune Deficiency Foundationt, az immunhiányos betegeket segítő alapítványt.

A jótékonysági kezdeményezés kifejezetten jól sikerült, ugyanis van olyan lelkes támogató, aki 500 000 dollárt, közel 180 000 000 forintot ajánlott fel. Az őrületes összeghez ugyan tartozik egy X-fióknév, azonban sokan kételkednek abban, hogy tényleg ehhez a személyhez tartozik a nyerő licit.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!