Mindenki ütött mindenkit a esztergomi esküvőn - fotó

Vágólapra másolva!
Egyetlen mondat miatt lett tömegverekedés egy esztergomi esküvőn. Mindenki ütött mindenkit, akit csak ért. Egy ember majdnem elvesztette a látását, amikor egy vodkás üveggel megütötték, és az orra is eltört.
Vágólapra másolva!

Az örömapa Esztergomban bérelt ki egy klubtermet lánya esküvőjére három éve. Az esküvőn két férfi között szóváltás alakult ki. A konfliktus oka az volt, hogy az egyik férfi megjegyezte a másiknak, hogy 

már ő is nagy embernek képzeli magát,

 ezt a megszólított férfi sértésnek érezte, ezért a hozzászóló férfi arcát többször megpaskolta, ezután a két férfi ököllel ütötte egymást.

Három másik férfi a szóváltást kezdő férfira támadt, akit ütöttek, rúgtak. 

A földön fekvő férfi további verését a felesége akadályozta meg azzal, hogy férjére feküdt és kiabált.

A hangoskodásra többen kintről bementek a terembe és saját családjuk oldalán becsatlakoztak a verekedésbe, ütötték, rúgták egymást. 

 

Az egyik férfi az őt ért rúgás miatt feldühödött, felkapott egy vodkás üveget és azzal az egyik ellenfelét nagy erővel arcon ütötte, aki emiatt erősen vérezni kezdett, őt a hozzátartozói kikísérték a teremből. 

Az egyik verekedő férfinak orrcsonttörése lett, és maradandó fogyatékossága lett a látásában.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az orrcsonttörést és szemsérülést okozó férfit börtönbüntetésre, a további kilenc verekedőt, köztük az örömapát pénzbüntetésre ítéljék.

Tavaly a Rhode Island állambeli newporti rendőröket riasztották, ahol egy eskövőn az egyik vendég megpróbálta megütni a pincért.

A rendőrök éppen kihallgatták a férfit, amikor a rokonai elkezdték őket körbevenni, majd rátámadtak a rendőrökre. A verekedés során az egyik rendőrnek betörték az orrát, egy másikat pedig egy nő ágyékon rúgott.

A 29 éves pedig Chaturong Suksuk és a 44 éves Kanchana Pachunthuek tavaly novemberben házasodtak össze Thaiföldön. A férj, az egykori parasportoló és katona, az esküvő egy pontján hirtelen magára hagyta a násznépet, majd egy fegyverrel a kezében tért vissza,

amivel lelőtte feleségét, 62 éves anyját és 38 éves nővérét, ezután pedig öngyilkos lett. 

Nem ez az egyetlen gyilkosság, amely esküvőn történt. Erről ebben az összeállításunkban írtunk


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!