Schumacher nem bánja, hogy visszavonult

Vágólapra másolva!
Minden idők legsikeresebb autóversenyzője, a Ferrari hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher elmondta, egy cseppet sem bánja, hogy az idei szezon végén kiszállt a Forma-1-ből, ugyanis azóta sokkal felszabadultabbnak érzi magát.
Vágólapra másolva!

A Ferrari sztárversenyzője nem sokkal az idei szezont követően kiadta hivatalos önéletrajzi könyvét, melyben sok mindenről vall. A német versenyző elárulta, sokkal több érv szólt a visszavonulás, mint a maradás mellett, így egy cseppet sem bánja, hogy a Brazil Nagydíj volt élete utolsó Forma-1-es versenye.

"Megkönnyebbültem. Sokkal inkább megkönnyebbülést, mint nosztalgiát éreztem, nyugodtan mondhatom, hogy kilencven százalékban megkönnyebbültem" - lehet olvasni az önéletrajzi könyven. "A 2005-ös szezon után feltettem magamnak a kérdést: miért folytatom még? Rájöttem, hogy nincs rá ésszerű magyarázat."

Bár Michael jól átgondolta döntését, mégis elmondta, nem volt egyszerű feldolgoznia, hogy a Brazil Nagydíj lesz pályafutása utolsó versenye.

"Csütörtök este Interlagosban a szerelőim átnyújtottak nekem egy nagy posztert, melyen mindenki jókívánsága rajta volt. Láttam az üzeneteket, melyeket Olaszországban lebegtettek előttem, mint például, hogy közénk tartozol, de nem tudtam ezeket akkor mind elolvasni, mert túlságosan elérzékenyültem volna" - írta Schumacher.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!