Alonsót nem nyugtalanítja Hamilton

Vágólapra másolva!
A világbajnoki cím birtokosát, Fernando Alonsót egyáltalán nem kell, hogy nyugtalanítsa csapattársa, az újonc Lewis Hamilton fantasztikus teljesítménye, állítja a Williams osztrák sofőrje, Alexander Wurz.
Vágólapra másolva!

A színes bőrű versenyző valósággal berobbant a Forma-1-be, és az első olyan újonc lett a sport történetében, aki első három F1-es megmérettetésén felállhatott a dobogóra, mellyel jelenleg a bajnokság első helyén áll csapattársával, Alonsóval, és Raikkönennel azonos pontszámmal.

Wurz azonban úgy érzi, Alonso egyáltalán nem aggódik újonc csapattársa miatt, mert véleménye szerint még hosszú út áll a brit pilóta előtt, hogy felérkezzen a csúcsra. "Biztos vagyok benne, hogy Fernando, mint kétszeres világbajnok, erős személyiséggel rendelkezik, és nem hiszem, hogy bárkitől is megijedne, miután megverte Schumachert" - mondta Wurz a spanyol Marca c. lapnak adott nyilatkozatában.

"Lewis már jó ideje a McLaren dédelgetett versenyzője, míg Fernando most érkezett a csapathoz, de a vezetőség nagyon jól tudja, miként kell kezelni az ilyen helyzeteket, hiszen Prost és Senna esetében is megoldották. Fernando mindent elért az elmúlt két évben, míg Lewisnek még fejlődnie kell. Bár remekül kezdte az évet, őszintén szólva úgy gondolom, hogy még hosszú az út előtte, míg felér a csúcsra és Fernando nyomdokaiba léphet."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!