Brawn elsőszámú célpontja továbbra is a Ferrari

Vágólapra másolva!
A Ferrari korábbi technikai igazgatója, Ross Brawn hivatalosan szabadságát tölti, de az utóbbi hetekben már nem tud igazán a semmittevésre koncentrálni, hiszen egyre többen sürgetik a visszatérését, amire a szakember is hajlik, ám célállomása még nem ismert.
Vágólapra másolva!

"Még júniusban megtárgyaljuk a Ferrarival, hogy hogyan tovább. Látnunk kell, hogy a csapat mit akar, én hogy érzem magam, és hogy mik a jövőbeni tervek"- reagált Brawn a visszatérését firtató kérdésekre.

"Ugyan más csapatok is megkerestek már, de nálam a Ferrari elsőbbséget élvez."

Az 52 éves Brawn még a tavalyi szezon után döntött úgy, hogy ha nem is vonul vissza végleg, de egy kis pihenőre mindenképpen szüksége van. Miután szintén tavaly akasztotta a szögre bukósisakját a hétszeres világbajnok Michael Schumacher is, így sokan féltették a Ferrarit.

Az olaszok jelenleg egy lépéssel mintha le is lennének maradva a konstruktőrök versenyében már húsz ponttal vezető McLaren-Mercedes mögött, ez pedig meggyorsíthatja a nagy taktikus Brawn olaszokhoz való visszatérését.

Ugyanakkor az sincs kizárva, hogy a brit szakember más csapat szerelésében tűnik fel ismét a bokszutcában, hiszen többen is megkeresték. A legaktívabb és a legelső kérő, a jelenleg jókora kátyúban lévő Honda istálló volt. A japán csapat szekerét előremozdítani pedig igazán nagy kihívás lehetne, még Brawn számára is...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!