A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kukazsákba gyömöszölte fiatal áldozatát a bangladesi gyilkos migráns

Anastazja Rubinska
888
Vágólapra másolva!
Lengyelországban és Görögországban is a legfontosabb hír a 27 éves Anastazja Rubinska lengyel vendégmunkás esete, aki múlt hétfőn gyanús körülmények között tűnt el Kos szigetén. A helyi média szerint a hatóságok találtak egy holttestet, amelyet Rubinskaként azonosítottak. A rendőrség gyilkosság gyanújával nyomoz.
Vágólapra másolva!

A Kathimerini című görög napilap beszámolója szerint Rubinska holttestét vasárnap reggel, vidéken találták meg a hatóságok. A lap szerint a keresőket az „erős szag" vonzotta a területre, és Rubinskát egy fekete kukazsákba gyömöszölve találták meg.

A lap azt állítja, hogy Rubinska testét a fő gyanúsított lakóhelyétől nem messze találták meg. A CNN Greece szerint

a holttest deréktól lefelé meztelen volt.

A keresést múlt hét hétfőn indították el, miután Rubinska telefonon felhívta a barátját, akinek azt mondta, hogy ittas állapotban találkozott néhány férfival, elment a házukhoz, és azt akarta, hogy menjen érte. Mint arról az egyik legnagyobb lengyel napilap, a Fakt beszámolt, amikor a barát megérkezett a megadott helyre, Rubinskát sehol sem találta. Ekkor tett bejelentést a rendőrségen.

Nem sokkal később letartóztattak egy 32 éves bangladesi migránst, akit utoljára Rubinskával láttak.

A rendőrség nyomoz a férfi lakótársa, egy szintén 32 éves pakisztáni migráns ellen is.

A Kathimerini napilap szerint a gyanúsított a rendőrségnek elismerte, hogy az eltűnés napján találkozott Rubinskával, a lakásán drogoztak és szexeltek, ami állítása szerint közös megegyezéssel történt.

Azt állította továbbá, hogy Rubinska ezután vissza akart menni a barátjához, ezért elvitte őt egy helyre és leszögezte azt is, hogy nem bántotta a nőt. A lapnak nyilatkozó rendőrségi források megjegyzik, hogy a férfi lakóhelye körüli biztonsági felvételeken látható, hogy ő és Rubinska együtt lépnek be az épületbe, de később egyedül távozik. Arról is beszámoltak, hogy a férfi szobájában az áldozat hajszálait és vérfoltos ruhákat találtak, a nő mobiltelefonját pedig egy közeli elhagyatott épületben volt.

Az eddigi nyomozást a lengyel média és a közösségi média szorosan követte. A Kathimerini szerint a letartóztatott férfit hétfőn várják a bíró elé.

Emlékezetes: június elején négy bölcsödést késelt meg egy migráns egy franciaországi játszótéren. A bűnözőről azóta kiderült, hogy egy szír migráns és éppen menedékjogot kért Franciaországban. A négy bölcsödés a támadás után életveszélyes állapotba került.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!