Transznemű modellek is felléptek a Victoria's Secret showján

Vágólapra másolva!
A Victoria's Secret fehérneműmárka népszerű divatbemutatója hat év kihagyás után visszatért. A keddi eseményen a világhírű magyar modell, Palvin Barbara mellett két transznemű modell is a kifutóra lépett.
Vágólapra másolva!

Először lépett a Victoria's Secret kifutójára a brazil modell, Valentina Sampaio. 2019-ben ő volt az első transznemű modell, aki a fehérneműmárkát képviselte – írja a Daily Mail.

Transznemű modellek is felléptek a Victoria's Secret showján
Transznemű modellek is felléptek a Victoria's Secret showján. A képen: Valentina Sampaio. Fotó: AFP / AFP/AFP or licensors

Egy másik transznemű nő, Alex Consani is kifutóra lépett.

Az est főszereplői szintén nők voltak: Cher, Blackpink Lisa és a feltörekvő sztár Tyla is fellépett.

A Mail rámutat: a Victoria's Secret eladásai visszaestek, miután többen is kritizálták a márkát, amiért az elmúlt években „befogadóbb” irányba tettek lépéseket – például plusz size modelleket alkalmaztak – így nem sikerült a fogyasztók szélesebb körét elérniük.

Most sem mindenki volt elégedett a felhozatallal, ők a közösségi médiában fejtették ki gondolataikat az esemény előtt és után.

Az Amazon Prime Video élőben közvetítette a kifutó-showt, amelyet a Victoria's Secret New York-i zászlóshajójában tartottak.

A divatbemutató 1995 és 2018 között minden évben megrendezésre került, és a világ legjobb modelljei, köztük Naomi Campbell, Gisele Bündchen, Claudia Schiffer és Tyra Banks is részt vettek rajta.

Azonban 2019-ben a divatmárka lemondta a show-t, miután éles kritikákkal szembesült.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!