Ingyenes fociappot ad ki a Telekom

Vágólapra másolva!
Androidra és iOS-re is megjelenik a Fociaréna, a Facebookon szívdobbanást lehet küldeni a magyar válogatottnak.
Vágólapra másolva!

A Telekom Fociaréna nevű alkalmazása iOS-re és Androidra jelenik meg a tervek szerint szeptember 4-én, azaz két nappal a magyar-román válogatott mérkőzése előtt lesz letölthető az iTunesról és a Google Playről. Az androidos kiadáshoz legalább a rendszer 3.0-s verziójára lesz szükség, az iOS-es kiadásnál nincs ilyen megkötés.

Az ingyenes appból az OTP Bank Liga és a magyar válogatott mérkőzéseinek videóösszefoglalói röviddel a mérkőzések után megtekinthetőek. A bajnokságok állása, a meccsek eredménye egyszerűen nyomon követhető, visszakereshető, sőt a szurkolók kiválaszthatják kedvenc csapatukat az alkalmazásokban. A videótartalmakat csak a Telekom mobil ügyfelei érhetik majd el, a felvételek letöltése által generált adatforgalom a meglévő mobilnet-előfizetés egyenlegét terheli.

Szívdobbanást küldhetnek a focistáknak

A Telekom a www.szurkoljszivbol.hu oldalon egy olyan facebookos alkalmazást is elérhetővé tett, amellyel a drukkerek a focistáknál lévő elektronikus szívekre küldhetnek virtuális dobbanásokat. A Facebookon leadott tetszésnyilvánítások mobilinterneten továbbítódnak a digitális szívekre, amelyeken egy dióda felvillan, és maga az eszköz is megrezeg minden egyes leadott dobbanás nyomán. A facebookos oldalon az applikáció oldalán a leadott szívdobbanásokat is nyomon lehet követni. A szívdobbantók között a válogatott tagjai által dedikált hivatalos mérkőzéslabdát is kisorsolnak.

Ilyen szív dobban a focistáknál Forrás: Telekom

A Telekom a romániai mérkőzésre látogató ügyfelei számára külön roamingszolgáltatást is nyújt, ez kizárólag szeptember 6-án lehet igénybe venni. Az 50 megabájt roaming adatforgalmat tartalmazó csomag 1490 forintos díját SMS-ben történő előzetes regisztráció esetén az ügyfeleknek jóváírja. Ehhez a meccs belépőjegyének sorszámát kell elküldeni a 1430-as számra SMS-ben "HUN xxxxx" formátumban.

Az Origót kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!