Vágólapra másolva!
Csaknem 5 ezer font értékben vásárolt magának masszázsmedencét Tyson Fury, hogy teljesen kipihenten készülhessen az Anthony Joshua elleni csúcsmérkőzésekre, amelyek tétje a nehézsúlyú profi bokszvilágbajnoki cím.

A WBC bajnoka legutóbb gigantikus méretű okostévéket vásárolt a Morecambe-ben található otthonába, ezúttal pedig egy luxus kivitelezésű jakuzzival lepte meg magát. A The Sun megírta, hogy

a 32 éves sztár a "The Summer Breeze" elnevezésű modellt választotta, amely 4995 fontba (jelenlegi árfolyamon több mint 2 millió forintba) kerül.

Fury és a méregdrága masszázsmedence Forrás: The Sun

Az ötszemélyes medencében a számtalan masszázsfunkció mellett háromfokozatú víztisztító rendszer található, ráadásul felszerelték vízálló Bluetooth audiorendszerrel is, tehát minden adott ahhoz, hogy a sztárbokszoló a lehető legpihentetőbb körülmények között készüljön az Anthony Joshua elleni mérkőzésekre.

A WBC nehézsúlyú királya, Fury nemrégiben csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy nehezen akart megszületni a végső döntés a csúcsmérkőzés megrendezéséről, és beismerte, hogy abbahagyta az edzést és napi több liter sört is megivott.

Jelen állás szerint azonban úgy tűnik, hogy 2021-ben kétszer is összecsap egymással a két világbajnok sztárbunyós, egy legalább 200 millió fontos megállapodás keretében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!