Kínos helyzetbe került a felismerhetetlenül megváltozott, gigamellű topmodell - képek

Denise Rocha
Vágólapra másolva!
Denise Rocha - aki a brit lapok szerint 250 000 fontot, 108 millió forintot költött plasztikai műtéteire - azt állítja, hogy a külseje annyira megváltozott, hogy még a jogosítványát sem tudta könnyen megújítani. Több fotóért lapozzon!
Vágólapra másolva!

A 39 éves brazil Denise Rocha rengeteg pénzt költött különféle plasztikai beavatkozáskora, hogy a benne élő szépségideálnak megfeleljen, de a bulvárlapok által a "világ legdögösebb ügyvédnőjeként" ismert nőnek problémái is vannak a nagy átalakulás miatt.

A nő szerint a napokban egy okmányirodában akadtak gondjai, ugyanis az ügyintéző nem hitte el, hogy ugyanarról a nőről van szó. Alább az új és a régi képe:

https://www.instagram.com/deniserochalr

"Nem hitték el, hogy én vagyok az... Megértem őket, ez a munkájuk, és tudom, hogy tényleg ellenőrizniük kell, de ez egy nagyon vicces helyzet volt, és nem számítottam rá" - mondta a Daily Star szerint. A São Paulo-i közlekedési hivatal egyik dolgozója arra kérte a modellt, hogy igazolja magát egy másik igazolvánnyal, ő pedig az útlevelével együtt bemutatta a Brazil Ügyvédi Kamara kártyáját is.

Denise Rocha https://www.instagram.com/deniserochalr

Denise Rocha az évek során többször is kés alá feküdt, volt már három mellplasztikája, orrplasztikája, zsírleszívása, botoxkezelése és "intim műtétje" is. Van róla még pár kép, mutatjuk, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!