Tóth Gabiék hagymát, sajtot, kolbászt "zabáltak" a Sztárban Sztár All Stars produkciója után

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő a Sztárban Sztár All Stars hetedik adásában Shakiraként lépett színpadra, azonban a produkciója nem nyerte el a zsűri tetszését, ő kapta a legkevesebb pontot. Tóth Gabi a műsor után a közösségi oldalán reagált a történtekre.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi nyitotta a Sztárban Sztár All Stars hetedik élő show-ját, ahol Shakirát kellett utánoznia.Liptai Claudia szerint „pokoli nehéz” feladata volt, táncolt, énekelt, egy klipet játszott el. „Kicsit kifogott rajtad. Én ma kicsit keményebb leszek, muszáj azt pontoznom, amit látok” – mondta. Stohl szerint nem volt elég levegő a dalhoz, Shakira utánzása „nem sikerült túl jól.” 33 pontot kapott.

Tóth Gabi, mint Shakira a Sztárban Sztár All Stars c. műsorban
Tóth Gabi, mint Shakira a Sztárban sztárban 
Fotó: TV2

Második produkciójában három társával, Gubik Petrával, Szabó Ádámmal és Srámek Péterrel lépett a színpadra, ahol forró hangulatot csináltak, ugyanis a Moulin Rouge Lady Marmalade című számát adták elő. Az énekesnő Christina Aguileraként nemcsak a zsűrit, de a közönséget is meggyőzte, így bejutott a legjobb hat versenyző közé.

Tóth Gabi élete egyik legnehezebb feladatán van túl

A műsor után Tóth Gabi a közösségi oldalán is bejelentkezett, ahol a műsor részletesen reagált a történtekre.

"Most értünk haza, és elkezdtünk hagymát zabálni, sajtot, meg kolbászt" - mesélte nevetve. 

"Nagyon köszönöm a szavazatokat, jól esik, hogy ennyien vagytok. Elképesztő ezt átélni, úgyhogy nagyon hálás vagyok nektek. Nagyon beletettem mindent, nagyon igyekeztem. 

Nem tudom elmondani, hogy milyen nehéz feladat volt ez a Shakirát ilyen tánccal megoldani. Azt kell mondjam, hogy büszke vagyok magamra, bármit is mondtak.

 Ezt nehéz megcsinálni, na" - ecsetelte.

Én kicsekkoltam. Nagyon felszabadultan mentem fel a közös csoportos feladatra. 

Egészen biztos voltam abban, hogy hazamegyek. 

A legkevesebb pontot én kaptam, sok kritikát kaptam. Próbáltam a lehetetlen megoldani, meg én is hallottam, hogy lihegek. Nagyon nehéz feladat volt egy ilyen tánc, meg ennyi szöveg mellett egy olyan dalban jónak lenni, ahol nem tudsz levegőhöz jutni. 

Tényleg abban voltam, hogy most ennek vége.

 Mondom odamegyek, felmegyek, Lady Marmalade, nyomok egyet, és akkor legalább így fogok hazamenni. És tovább jutottam. Örülök neki, bár szomorú vagyok, hogy kiesett a Tomi meg az Ádám. 

A szavazatok alapján, amit a zsűritől kaptam biztos voltam benne, hogy itt ma ennyi volt nekem.

 Egyáltalán nem görcsöltem, hogy vége lesz, elfogadtam, boldog voltam, hogy ennyi feladatban szerepeltem. És most itt vagyok" - hangzott el a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!