Lebukott az új Mini kabrió

Vágólapra másolva!
Napvilágot látott néhány hivatalos kép a következő generációs Mini kabrióról, amely januárban, a Detroiti Autószalonon mutatkozik be.
Vágólapra másolva!

Egy Minire szakosodott blogra kerültek ki azok a hivatalosnak látszó gyári képek, amelyeken a következő generációs Mini kabrió látható. Mivel még semmilyen gyári műszaki adat nem áll rendelkezésre, így csupán sejtés, hogy a kisautó orrába a vásárló igénye szerint egy 95 lóerős, 1,4 literes, egy 1,6 literes, 175 lóerős turbófeltöltős benzinmotor vagy egy 1,6-os, 110 lőerős dízel egység kerül.

Várható John Cooper Works verzió is, amely természetesen megkapja a szériára jellemző extrákat, és amelyben az 1,6 literes egység módosított, 208 lóerős változata dolgozik majd.

Az új kabrió Mini áttervezett, balesetnél kinyíló bukókeretet kap az előd fixen rögzített kerete helyett, valamint egy hasznossági szempontból igencsak megkérdőjelezhető extrát, amely folyamatosan mutatja a vezetőnek, hogy az összes megtett távból mennyit autózott nyitott tetővel.

A BMW januárban rántja le a leplet az új Mini kabrióról, a Detroiti Autószalonon, az értékesítés pedig 2009 tavaszán veszi kezdetét.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!