A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

290 lóerős a háromajtós Opel Astra

Vágólapra másolva!
Újabb adatokat tett közzé az Opel a Párizsi Autószalonon debütáló GTC Paris tanulmányról. 2013-tól új kisautót épít a márka.
Vágólapra másolva!

Párizsban mutatkozik be a háromajtós Opel Astra előfutára, a GTC Paris tanulmány, amelyről újabb adatokat és képeket tett közzé a gyártó. Most már látható az újdonság utastere is, amelybe sportülések, csapott aljú, fémberakásos versenykormány és egyéb kiegészítők kerültek, amelyek már a leendő OPC-változatot vezetik fel.

Bejelentette az Opel azt is, hogy a tanulmány kettős leömlésű, kétliteres turbómotorja 290 lóerős, hatfokozatú kézi váltón keresztül továbbítja erejét az első kerekekre. Start-stop rendszert és részlegesen önzáró differenciálművet is beépítettek az autóba, valószínűleg ez a konfiguráció is a leendő OPC-t idézi.

Csütörtökön új modellt is bejelentett az Opel, a vezérigazgató Nick Reilly közölte, hogy 2013-tól a Corsa alá pozícionált miniautó készül a vállalat eisenachi üzemében. Neve még nincs, ellenfelei a Fiat 500, a Ford Ka, a Volkswagen Up és hasonlók lesznek, lesz belőle elektromos változat is. Megerősítették azokat a korábbi híreket, hogy az Opel egy sportos kupéval és egy kis szabadidő-autóval is szeretné bővíteni kínálatát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!