Kamionnak ment egy furgon az M86-oson, meghökkentő, mire hivatkozott a sofőr

roncs
Vágólapra másolva!
Személyi sérülés nélküli baleset történt az M86-os autóúton, Szombathely-Zanat közelében.
Vágólapra másolva!

Furgon ütközött kamion pótkocsijának az M86-os autóúton - írta a 112press. Noha a pótkocsin alig lehetett felfedezni bármilyen sérülést, a kisáruszállító alaposan összetört.

A Renault vezetője úgy emlékezett vissza a balesetre, hogy egymás mögött haladó kamionok mellett haladt el a belső sávban, amikor úgy érezte, mint ha az autóját valamilyen örvény szippantaná a kamion felé. A Renault megbillent, és az egyik kamion pótkocsijának ütközött, majd egy darabig azzal együtt haladt.

"A külső sávban haladva éreztem egy lökést. A tükörbe pillantva láttam, hogy belehajtott a pótkocsim sarkába egy furgon, és ott forgácsolódik" - fogalmazott a kamionos.

"Nem fékeztem, haladtam tovább, hagytam kigurulni a kamiont, és amikor leakadt a Renault, akkor álltam meg. Azért nem fékeztem, hogy ha valaki ül az anyósülésen, akkor legyen esélye túlélni a balesetet. Ha hirtelen lassul a pótkocsi, akkor leborotválja a Renault oldalát, vagy bepördíti a furgont az út közepére. Mögöttem is kamion haladt, nem lett volna szerencsés, ha elé kerül a roncs."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!