Egy ember eltalálta az Olasz Nagydíj dobogósait, nem hiszi el, mennyit nyert

Forma-1, Olasz Nagydíj, Pierre Gasly, Alpha Tauri
MONZA, ITALY - SEPTEMBER 06: Race winner Pierre Gasly of France and Scuderia AlphaTauri celebrates on the podium during the F1 Grand Prix of Italy at Autodromo di Monza on September 06, 2020 in Monza, Italy. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Váratlan eredményt hozott a Forma-1-es Olasz Nagydíj, Pierre Gasly, Carlos Sainz és Lance Stroll állhattak fel a dobogóra. Ennél is váratlanabb, hogy találtak telitalálatos fogadószelvényt.
Vágólapra másolva!

Minden idők talán legszerencsésebb Forma-1-es tippjét adta le egy finn fogadó az Olasz Nagydíj előtt. A kaotikus futamon végül Pierre Gasly, Carlos Sainz és Lance Stroll állhatott fel a dobogóra, amire így utólag könnyű azt mondani, hogy nem (volt) lehetetlen, de előzetesen egész biztosan annak tűnt.

Gasly talán még ma se hiszi el, hogy nyert Forrás: Getty Images

Ennek megfelelően

egy finn fogadóirodánál 167 ezerszeres (!) szorzóval lehetett fogadni erre a végeredményre.

És volt, aki bevállalta: egy szerencsés játékos 20 centet tett fel erre a befutóra, és 33 398 eurót nyert vele.

Vagyis 70 forintból csinált 12 milliót.

A Veikkaus fogadóirodánál egyébként nem ez volt az első különleges F1-es nyeremény: a 2017-es Azeri Nagydíjon Daniel Ricciardo, Valtteri Bottas és Lance Stroll volt a dobogósok sorrendje, ezt akkor hárman kockáztatták meg húsz centtel, és nyertek vele fejenként 12 639 eurót (4,5 millió forintot).

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!