Szuperautók versenyeznek hétvégén a Hungaroringen, nézők is mehetnek a pályára

gtopen
Vágólapra másolva!
Az idén is visszatér a Hungaroringre az International GT Open, a szokásosnál is színesebb lesz a mezőny. Nézők is lehetnek a lelátókon.
Vágólapra másolva!

Tavaly az International GT Open első hétvégéjét rendezték a Hungaroringen, idén az egyik legrangosabb és legnagyobb hagyományokkal rendelkező európai GT-bajnokság harmadik állomása lesz Mogyoród július 10-11-én. Tavalyhoz képest két további széria versenyeivel bővült a program,

a rendkívül színes kínálatban forma- és túraautók egyaránt láthatók lesznek.

Az International GT Open és a GT Cup mezőnyében a legváltozatosabb GT3-as és GT4-es versenyautók szerepelnek, a legfrissebb fejlesztésű Bentley-kkel, Ferrarikkal, Lamborghinikkel, McLarenekkel és Mercedesekkel is találkozni lehet - a teljesség igénye nélkül.

Forrás: Hungaroring

A szebbnél szebb túraautók mellett formaautók is érkeznek szép számmal: ismét visszatér az új generáció számára tanulási lehetőséget biztosító Euroformula Open, amelyhez csatlakozik a francia Forma-4-es bajnokság is. Nem fognak csalódni a márkakupák szerelmesei sem, a programot a Renault Clio Cup Europe küzdelmei teszik majd teljessé.

A szervezők döntése értelmében a nézők is visszatérhetnek a lelátókra, szombaton és vasárnap is fel lehet ülni a tribünökre.

A belépés 14 év alatt felnőtt kísérővel ingyenes, védettségi igazolvány szükséges.

A jegyeket elővételben itt lehet megvásárolni, de a helyszínen, a 8-as kapunál is lesz jegyértékesítés. A koronavírus-járvány miatt a paddockba ezúttal nem lehet belépni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!