A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rossz helyen forgatott a Lamborghinivel, megbüntették a rendőrök

Vágólapra másolva!
Supercar Blondie állítólag csak egy tréfa áldozata lett.
Vágólapra másolva!

Nehéz dolog autós videókat készíteni, mert a jó helyszíneken általában tilos a parkolás. A legtöbben ezért megpróbálnak a lehető leggyorsabban dolgozni, hogy még az előtt végezzenek, hogy a hatóság elküldi őket az adott helyszínről.

A Supercar Blondie néven ismert youtubert azonban nemrég megbüntették a rendőrök, amikor Olaszországban, egy templom előtti téren forgatott a Lamborghini Terzo Millennióval. A kiérkező járőrök elmondták, hogy tiltott helyen áll az autó, de a komikus pillanatok csak ezután következtek, ugyanis rendszám híján csak annyit tudtak írni a büntetőcetlire, hogy "Lamborghini", és ablaktörlő híján nem is tudták megfelelően rátenni a kocsira, így végül egyszerűen a szélvédőn hagyták.

Subercar Blondie idegességét fokozta, hogy

az egy példányban létező elektromos tanulmányautó valószínűleg nem tud önerejéből mozogni

(rendszám híján nem is szabad neki a forgalomban). Végül kiderült, hogy a Lamborghini gyár viccelte meg a népszerű youtubert, és szándékosan küldték rájuk az olasz kisváros ismerős rendőreit, hogy zavarba hozzák.

Forrás: Lamborghini

A négy éve bemutatott Terzo Millennio egyébként a Lamborghini elektromos jövőjéből adott ízelítőt, a négy villanymotorral hajtott szuperautó különlegessége, hogy akkumulátorok helyett a karosszériába integrált kondenzátorokban tárolja az elektromosságot, a karosszéria pedig "öngyógyító" szénszálból készült.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!