A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
14:00VízilabdaHollandia-Magyarország
HUNEszter Muhari
14:10VívásSe-Ra Song-Eszter Muhari
HUNGémesi Csanád
15:25VívásFares Ferjani-Csanad Gemesi
HUNMadarász Dóra | Nandor Ecseki
17:15AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Gengsztermegjelenéssel is kérhető a 333 lóerős Golf

Fotó: Volkswagen
Vágólapra másolva!
Teljesen fekete megjelenéssel rendelkezik a Black Edition, a Volkswagen Golf R limitált szériája. Egyébként sincs króm a karosszérián.
Vágólapra másolva!
Fotó: Volkswagen

Hosszas kampányt követően végre leleplezték a Volkswagen Golf R-t, amely 5 ajtós és kombi karosszériával is választható. A 2002-ben bemutatott Golf R32 óta több mint negyedmillió Golf R-t értékesítettek eddig. A nemrég felfrissített modellsorozat tudásának legjavát kapja a csúcsmodell, amit megfejelnek még egyedi digitális grafikával. Alapáron járnak az első sportülések, opciós a Nappa-bőr kárpit és a valódi karbon díszbetétek. Szintén felárasak a 19 colos Warmenau kovácsolt alumínium könnyűfém felnik, amelyek szellős kialakításukkal javítják a fékek hűtését.

Fotó: Volkswagen

A 2,0 literes turbómotor 333 LE/420 Nm teljesítményű, a végsebesség alapesetben 250 km/óra, az R-Performance csomag rendelésekor a limitet 270 km/órára emelik. Utóbbinak a része a Drift és a Special üzemmód, utóbbit kifejezetten a Nürburgringen száguldásra hangolták a mérnökök, ilyenkor jelenik meg a központi képernyőn a GPS-köridő-mérő és a gyorsulásmérő. A piaci bevezetésnél lesz elérhető a Volkswagen Golf R Black Edition, ami fekete fényezést, fényszóróbetétet, féknyergeket, kipufogó-végződéseket és 19 colos Estoril felniket kap, és megkapja az R-Performance csomagot is.
 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!