7 réteg lakktól lesz különleges a Rolls-Royce Lunaflair fényezés

Fotó: Rolls-Royce
Vágólapra másolva!
Még az éjszaka jellemző kevés fényben is különleges csillogású a Spectre Lunaflair karosszériája. A Rolls-Royce nem készít még egy ilyen fényezést.
Vágólapra másolva!
Fotó: Rolls-Royce

A Rolls-Royce egy fontos, Egyesült Államokban székelő ügyfele kért igazán különleges Spectre kupét, a Bespoke Design szakemberei végül többszöri konzultáció mellett több mint 1 év alatt készítették el a Lunaflair nevű fényezést. Ezzel azt a fényudvart próbálták megidézni, ami akkor látható, amikor a hold fénye nagy magasságban lévő cirrus-felhőkön át süt.

Fotó: Rolls-Royce

Azért volt időigényes a fényezés fejlesztése, mert az összesen 7 réteg felvitele során eltérő száradási időket kellett betartani ahhoz, hogy a kívánt hatást elérjék. Van olyan lakkréteg, amibe alumíniumport és magnézium fluoridot kevertek, ettől még kevés fénynél is sejtelmes csillogást kap a Rolls-Royce Spectre. A különleges fényezéshez egyedi, sötétkék, fehér és rózsaszín bőrrel kárpitozott utastér párosul. A Spectre Lunaflair egyedi példány marad, a Rolls-Royce vállalata, hogy nem fogja reprodukálni ezt a különleges fényezést.
 

Fotó: Rolls-Royce

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!