Tisztelt Hölgyem / Uram, kedves Bor-barát!
Heimann Zoltán a Heimann és Fiai pincészet borásza, a Budapest Bortársaság és a Box Utca szeretettel meghívja Önt és partnerét
2003. március 10-én, hétfőn 20.00 órakor
kezdődő vacsorájára, ahol Gátfalvi Béla konyhafőnök által készített fogások és a szekszárdi Heimann pince alábbi borai kerülnek bemutatásra:
- Köszöntőital: Heimann Fuchsli 2001 (siller)
- Zöldspárgás színes saláta tonhalkrémmel
hozzá
Heimann Chardonnay 2002
- Majoránnás sült szárnyas máj, párolt szegfűszeges almával
hozzá
Heimann Szekszárdi Merlot 2000
- Borókás vaddisznóragu zöldségekkel, burgonyagombóccal
hozzá
Heimann Szekszárdi Bikavér 2000
- Fokhagymás kéksajt krém, pirítóssal
hozzá
Heimann Szekszárdi Cervus 1999
A menü ára 5.300 Ft.
Legyen vendégünk egy igazán különleges estén! Heimann Zoltán az ország egyik legnevesebb pincészetének borásza várja Önt , hogy beavassa Önöket az szekszárdi bor rejtelmeibe. Kérjük, részvételi szándékát, asztalfoglalását mihamarabb jelezze Ludmán Csaba, vagy Tóth Zoltán üzletvezetőnknél a 354 14 44 es telefonszámon, vagy emailben a foglalas@box-utca.hu címen.
Üdvözlettel
Kovács "Ko-Ko" István