Borest a Boxutcában

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Tisztelt Hölgyem / Uram, kedves Bor-barát!

Heimann Zoltán a Heimann és Fiai pincészet borásza, a Budapest Bortársaság és a Box Utca szeretettel meghívja Önt és partnerét

2003. március 10-én, hétfőn 20.00 órakor

kezdődő vacsorájára, ahol Gátfalvi Béla konyhafőnök által készített fogások és a szekszárdi Heimann pince alábbi borai kerülnek bemutatásra:

- Köszöntőital: Heimann Fuchsli 2001 (siller)

- Zöldspárgás színes saláta tonhalkrémmel
hozzá
Heimann Chardonnay 2002

- Majoránnás sült szárnyas máj, párolt szegfűszeges almával
hozzá
Heimann Szekszárdi Merlot 2000

- Borókás vaddisznóragu zöldségekkel, burgonyagombóccal
hozzá
Heimann Szekszárdi Bikavér 2000

- Fokhagymás kéksajt krém, pirítóssal
hozzá
Heimann Szekszárdi Cervus 1999


A menü ára 5.300 Ft.

Legyen vendégünk egy igazán különleges estén! Heimann Zoltán az ország egyik legnevesebb pincészetének borásza várja Önt , hogy beavassa Önöket az szekszárdi bor rejtelmeibe. Kérjük, részvételi szándékát, asztalfoglalását mihamarabb jelezze Ludmán Csaba, vagy Tóth Zoltán üzletvezetőnknél a 354 14 44 es telefonszámon, vagy emailben a foglalas@box-utca.hu címen.

Üdvözlettel

Kovács "Ko-Ko" István

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről